Шибедаха(sunroof) на въпросният модел CLK200 1999г. не се прибира от снощи насам до край. Леко открехнат стой накрая, но не приляга плътно. Остават 1-2см отвор и не се затваря. Опитах и ръчно да го дръна(бутна), но не помръдва. Някой срещал ли е подобен проблем, ако да има ли как да го оправя без намесата на майстор и ако НЕ то за гр.София може ли да ме съветвата, кой би ми помогнал.
Проблем с шибедаха CLK200 1999г.
Започната от clk200benz, 27 май 2019 - 18:59:36
clk200 mercedes clk
2 мнения по тази тема
Публикувано 27 май 2019 - 18:59
Публикувано 28 май 2019 - 13:05
Всъщност се оказа нещо много просто. Знаех си, че това ще бъде голяма грешка да търся помощ от "съфорумници", защото винаги сте "високомерни" и не търпите критика относно нормален тон и етикет на държание. Нямам против Вас светът е за всички ни просто си мисля, че може да сте с по-добри намерения относно хората като общност.
п.с За хората със сходен проблем - почистете добре релсичките смажете ги и най-вече проверете за "листа" който може да не позволяват на стъклото да приляга плътно. За останалите желая Ви приятен и спокоен ден!
Темата е изчерпана. Моля да бъде заключена и архивирана.
Публикувано 28 май 2019 - 21:43
На колегата:
Благодаря, че сподели как си си оправил проблема.
На другите "участници" в дискусията:
тия времена във форума отминаха, ако имате конкретно какво да кажете по темата, ок-затова сме тук, да си помагаме, ако нямате нещо полезно-няма смисъл от излишно напрежение, философски разсъждения и т.н.
излишните мнения са скрити, като разчистваме форума и това мое мнение ще бъде премахнато.
Поздрави
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни