Колеги, появила се е заплаха от Хюндай която се стреми да измести ес клас
Бях на световара наравно с един такъв на червено и макар че набих кикдаун-а на моя 560SEC този не ми се даде и неможах да го преборя
Публикувано 09 май 2019 - 04:42
Колеги, появила се е заплаха от Хюндай която се стреми да измести ес клас
Бях на световара наравно с един такъв на червено и макар че набих кикдаун-а на моя 560SEC този не ми се даде и неможах да го преборя
сесшисе ?
Публикувано 09 май 2019 - 11:18
Едва ли ще им по-различна съдба от VW Phaeton.
Публикувано 09 май 2019 - 11:22
Ще видим дали ще се движи още по улиците като стане на годините на SEC-a.
Публикувано 10 май 2019 - 16:20
То отзад е по-тясно от моята е-класа, ебаси кенефа
Публикувано 10 май 2019 - 17:47
Съгласен с колегата Praetorian. Те и Лексус не можаха да пробият в този пазар камо ли Хюндай.
Публикувано 10 май 2019 - 20:23
Боги моля те по сериозно..нали не се хващаш насериозно че Хюнадай ще се конкурира с Ес клас.Погледни го то и отвън и отвътре прилича на Колзет.Евтинията личи от километри.А колкото до дърпането на светофар както тебе така и мене доста 4 цилондрови турбодизели биха ни били от светофар до светофар ама на магистрала ко прайм ?
Публикувано 11 май 2019 - 14:54
Ха ха, да,
Алфа Ромео също осъзнаха грешката си от премахването на задното през 80-те
Сега тука продават някаква V6 четириврата Джулия, но цената $80K е много висока и пак няма да имат успеваемост
Фиат извадиха един двуместен родстър, но пак разочарование, той бил копие на Миата
Този пост е редактиран от Bogi: 11 май 2019 - 15:01
сесшисе ?
Публикувано 11 май 2019 - 16:39
Публикувано 11 май 2019 - 18:41
Публикувано 11 май 2019 - 20:53
V6 на 4-врато купе, за какъв спорт става въпрос ? Обикновенна Хонда Акорд го има това.
да имаше V8 на двуврата версия на колата ОК, но няма
сесшисе ?
Публикувано 11 май 2019 - 21:44
Точно тая Алфа се продава доста добре, както и suv-чето. Цената им е BMW- 10%, с тях се сравняват.
Публикувано 12 май 2019 - 10:19
Ако ще и перка от хеликоптер да има на тавана и 200К да струва и не знам си какво и не знам си какво като седнеш в нея сядаш в АЛФА не в Мерцедес.Като толкова много Ви харесват карайте си ги бре какво правите в тоя форум тук?
Публикувано 12 май 2019 - 16:12
Публикувано 14 май 2019 - 22:16
Доста тесногръдо колега. Това че харесваме, притежаваме и се захласваме по Мерцедес не означава че не харесваме и други марки и модели. Имах Алфа 155 ТС, много приятна кола. И БМВ, Ауди и много други имат приятни коли, някои модели не по лоши от Мерцедес.
Да бе колега и аз това казвам...като Ви харесват толкова много карайте си ги няма лошо.И на мен ми се наложи да карам Алфа 156 едно време за 6 месеца знам какво е да буташ спокойно.Знам и предницата как се оправя...знам знам.Това че за теб съм тесногръд, не означава че съм паднал от небето.На земята живея и аз съм имал и други коли достатчно за да имам база за сравнение.
Публикувано 14 май 2019 - 23:26
Момчета,
няма нужда от спорове, всеки си е прав за него си, ако имаше универсално мнение относно най-добрият автомобил, автофоруми нямаше да съществуват.
Всеки има право да изкаже мнение, никой не е редно да го налага
Аз също съм притежавал Алфа (Имола 33), тези коли имат дух, но за мен Мерцедес е много по напред, основно в качеството и инженерните решения, Алфата има красиви неща в нея.
Като ще говорим за коли, бих карал едно Ламбо, или Ферари...ей така-за спорта
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни