Пичоеве,
Намерих готина кола, и една още по готина, но е бая по скъпа, разликата е сериозна.
Та по скоро ще се спра на по евтината, но има няколко неща дето не ми харесват и бих искал да ги сменя. Не че не мога да го преживея, ама е така.. пусти мерак.
1. Радиото - нашия човек е инсталирал някакъв third party цветен екран, дето искам да го изхвърля на секундата.
179456466_g.jpg 63,92K 11 Брой сваляния
искам да сложа ето това, което най-добре седи от дизайнесрка гледна точка за мен, но не знам какво е било предното, и дали ще стане директна замяна.
176510607_g.jpg 37,01K 12 Брой сваляния
2. От снимките са видни и управленията на вентилацията - искам да разкарам това с врътките за температура и да сложа такова с копчета, като на втората снимка, дали е възможна директна замяна или има и други разлики?
3. Фаровете, колата е с нормални фарове, искам да монтирам фарове с лупи.
Ето как е в момента
179456328_g.jpg 85,17K 11 Брой сваляния
Ето какво искам
176510602_g.jpg 71,91K 11 Брой сваляния
Пак същия въпрос - заменяеми ли са, или трябват и други части?
Ако някой знае, правил е нещо подобно, или просто познава колата и е сигурен в отговора си, ще съм благодарен да го сподели.
И таблото ме дразни ... бяло, по харесвам черно, но може би ще мога да го преживея.
176510561_g.jpg 51,5K 10 Брой сваляния
Колата е с бялото, аз искам горното. Намерих черно, но е с километраж от 250 000, а колата е на 140 000, и не знам дали информацията се зарежда от ЕКУ-то, или се пази в таблото, та ако е в таблото изобщо не ми се ще да слагам табло със 100К отгоре, освен ако не може да се променя, ама ... не знам кой може да го промени да е като оригиналното, така че може би ще се откажа от тая идея.
Тази втората е ... кукла, много ми харесва, но е с 4000 евро по скъпа, така че изобщо не я и обмислям. Иначе бих я взел нея.