Рейката за/не рециклиране
Започната от iliq, 18 апр 2019 - 16:18:13
3 мнения по тази тема
Публикувано 18 април 2019 - 16:18
Здравейте предницата тропа всичко е сменено амортисьори макферсоните биалетки носачи.възможно ли да е от рейката и ако е от нея как да разбера. Колко струва една рециклиряне
Публикувано 18 април 2019 - 19:32
Възможно е.
Всеки полу-грамотен накладкаджия ( каквито са 99% от монтьорите в автосервизите в България) ще разбере дали има луфт в рейката.
Едно рециклиране е около 200 лв.
Има рейки, който са много зле и не подлежат на рециклиране.
Всеки полу-грамотен накладкаджия ( каквито са 99% от монтьорите в автосервизите в България) ще разбере дали има луфт в рейката.
Едно рециклиране е около 200 лв.
Има рейки, който са много зле и не подлежат на рециклиране.
Публикувано 18 април 2019 - 20:01
Проблема може да е не само от луфт в рейката. При захващането на някой рейки има конусни втулки с гумени тампони. Като свалиш болта на рейката се виждат. По 2 са от страна, 1 отгоре и 1 отдолу в дупката за болта. При мен единия от тампоните се беше буквално разял и тропаше все едно нещо ще изпада. Съответно цялата рейка играе. Реално си е здраво захваната, болта е стегнат здраво, но липсата на тампон позволява на рейката да "подскача". Самите тампони ги има по магазините, бройката им е по няма и 10 лв. За смяната им не е нужно да се рециклира рейката.
Изпратено от моят SNE-LX1 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SNE-LX1 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от asenov_m: 18 април 2019 - 20:02
Публикувано 21 май 2019 - 16:03
Здравейте!
Ще се възползвам от темата на колегата. На моето S203 според няколко майстора и според мен почти няма луфт на рейката, т.е. ако мн решиш да се заяждаш, то може да намериш такъв. Също така няма и теч, но ми се струва твърда хидравликата сравнено с голфчето ми. Отдавам го на Sport пакета и 17-ките, но ме бяха наплашили, че на тия Мерцедес-и са им капризни рейките и по някое време просто зацепват и си оставаш завил в някоя посока, та това малко ме кара да се замисля за преждевременно рециклиране.
Има ли резон в тия мои мисли или просто да си карам, докато не се разтропа/появи луфт или текне и тогава да го мисля?
Поздрави,
Митака
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни