Шум откъм ролките
Започната от LUBO@C200, 08 апр 2007 - 21:56:52
9 мнения по тази тема
Публикувано 08 април 2007 - 21:56
Здравейте,
Днес след едно пътуване до Пловдив и обратно ми се появи странен шум струва ми се от ролката на компресора на климатика. Самият звук наподобява чукане метал в метал и не е регулярен. Самото ми автомобилче е С200 бензин и тоя гаден звук ич не му отива.
Дайте някой съвет, 4е ми писна по празници да оставам без кола.
Днес след едно пътуване до Пловдив и обратно ми се появи странен шум струва ми се от ролката на компресора на климатика. Самият звук наподобява чукане метал в метал и не е регулярен. Самото ми автомобилче е С200 бензин и тоя гаден звук ич не му отива.
Публикувано 08 април 2007 - 22:02
Каква е ориентировъчната цена на комплекта ролки и ремък с работата далеч от Балкан Стар?
Публикувано 09 април 2007 - 02:42
модел
.
Публикувано 09 април 2007 - 09:28
Модела е W202 С200 бензин 95 година
Мерси
Мерси
Публикувано 10 април 2007 - 11:23
Здравейте,
А чукане на хидравличните повдигачи знаеш ли как звучи? Да не е това?
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
Публикувано 10 април 2007 - 21:00
А чукане на хидравличните повдигачи знаеш ли как звучи? Да не е това?
Не е от повдигачите, чувал съм звука като падне нивото на маслото. Потропването звучи като метален предмет в пералня ако ми позволите сравнението
Най-странното е, че вчера изчезна и не мога да взема решение какво да правя??? Ни е за майстори ни е за каране
Публикувано 10 април 2007 - 22:07
Как определи че е от ролките на климатика като го исключиш спира ли?Много неща могат да почукват.странен шум струва ми се от ролката на компресора на климатика. Самият звук наподобява чукане метал в метал и не е регулярен.
Публикувано 10 април 2007 - 22:46
Как определи че е от ролките на климатика като го исключиш спира ли?Много неща могат да почукват.
Ами доста ясно се чуваше и не беше трудно да се определи откъде идва. Не изчезваше и като се спре климатика, но така или иначе тази ролка се върти паразитно и на изключен компресор.
Публикувано 12 април 2007 - 14:43
лагера за шайбата на компресора е около 30лв. проблема е сериозен, от това колата ти може да стане на ФАКЛА. една блокитрала шайба и ако не се скъса ремъка, ще се запали. утиди при някой майстор, да свали ремъка, като превърти на ръка всички шайби ще разбере в кой лагер е проблема. ако нямаш майстор, мога да те пратя
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни