Читав трансмитер
Започната от rosi_9343, 05 мар 2019 - 15:45:50
19 мнения по тази тема
Публикувано 05 март 2019 - 15:45
Здравейте колеги. Търся трансмитер който да ползвам на w209 с харман озвучаване. Смених няколко и всичките дават дефекти. Сменявам станции какво ли не резултат няма пращи яко силата не е същата като на радио или диск и се видях в чудо. Мой приятел с ауди и музика на босе казва че също е слагал какви ли не и ефекта е същия като при мен. Има ли някой който да ползва трансмитер на харман означаване и да е доволен да сподели малко повече информация за него? Благодаря предварително!
Публикувано 06 март 2019 - 13:39
ФМ трансмитер и качество са напълно изключващи се понятия.
Ужас...
Публикувано 06 март 2019 - 15:06
A2dp Bluetooth трансмитер през aux ще ти свърши работа
Публикувано 06 март 2019 - 18:02
Най-добрите FM трансмитери са без опция Bluetooth и без USB портове.
Те имат вградена памет 2,4,6 гигабайта.
Ако е през aux трансмитер не ти трябва
Те имат вградена памет 2,4,6 гигабайта.
Ако е през aux трансмитер не ти трябва
Публикувано 06 март 2019 - 19:55
Въобще не визирах трансмитер, не съм намирал нещо, което да свири приемливо.
Щом е с Харман във W209, значи е с Comand, и ако няма AUX в жапката, то поне системата му поддържа.
Което обезсмисля целия филм с трансмитера.
Преди фейса имаше версия на Bose без Comand, но след фейса не мисля, че има комбинация на Harman озвучаване и по-нисък клас на плеъра.
В Amazon е пълно с трансмитери за доста разумни цени, ето пример: https://www.amazon.c...ctronics&sr=1-3
Лошото е, че трябва да се захранва по някакъв начин, но една външна батерия в жапката, ще го храни мнооооого време.
Щом е с Харман във W209, значи е с Comand, и ако няма AUX в жапката, то поне системата му поддържа.
Което обезсмисля целия филм с трансмитера.
Преди фейса имаше версия на Bose без Comand, но след фейса не мисля, че има комбинация на Harman озвучаване и по-нисък клас на плеъра.
В Amazon е пълно с трансмитери за доста разумни цени, ето пример: https://www.amazon.c...ctronics&sr=1-3
Лошото е, че трябва да се захранва по някакъв начин, но една външна батерия в жапката, ще го храни мнооооого време.
Публикувано 06 март 2019 - 22:53
Ако има AUX и питането е за ФМ трансмитер идеята е абсолютно безмислена.
Като да чупиш орехи с GSM...
Блутут трансмитер е решениеито в такъв случай и с него вече може да се говори за качествен саунд.
Наистина има голям избор, аз имам опит само с Sony RM-X7BT, което е сравнително скъпо решение.
За удобство и качествена музика, направо задоволително добра чуваемост като хендс фрий за телефонни разговори е много, много добро.
Сигурно при този голям избор има и по-евтини и толкова работещи решения.
Не зная защо реших, че питането е за трансмитер през ФМ радио, което си е... Абсолютен антипод ако се търси качествен саунд.
Този тип трансмитери се ползват ако съвсем няма възможност в уредбата да влезе външен сигнал по различен начин.
Като да чупиш орехи с GSM...
Блутут трансмитер е решениеито в такъв случай и с него вече може да се говори за качествен саунд.
Наистина има голям избор, аз имам опит само с Sony RM-X7BT, което е сравнително скъпо решение.
За удобство и качествена музика, направо задоволително добра чуваемост като хендс фрий за телефонни разговори е много, много добро.
Сигурно при този голям избор има и по-евтини и толкова работещи решения.
Не зная защо реших, че питането е за трансмитер през ФМ радио, което си е... Абсолютен антипод ако се търси качествен саунд.
Този тип трансмитери се ползват ако съвсем няма възможност в уредбата да влезе външен сигнал по различен начин.
Този пост е редактиран от Esper: 06 март 2019 - 22:54
Публикувано 07 март 2019 - 12:01
Ами да вметна че колата е фейс с голямата навигация има телефон който е откраднат aux в жабката няма а на мултимедията има опцията aux не знам къде да търся решението...
Публикувано 09 март 2019 - 22:38
Аз лично ползвам в служебните Xiaomi Roidmi 2S. Специално този модел има и handsfree опция малко му е тих микрофона, но върши работа. Качеството на звука е много добро за FM трансмитер. Иначе ако телефона ти е със Snapdragon процесор и имаш AUX най-добре е да си вземеш блутут ресивер с поддръжка на APT-X кодек.
Публикувано 24 април 2019 - 10:38
Колеги ще използвам темата да попитам компетентните... Случайно някой знае ли къде се намира аукс буксата на това чудо? Купих кабел от олх гледах клипове че е под прага разглобих там но няма нищо подобно. Колата е w209 кабрио 2005г с харман кардън
Прикачени файлове
Публикувано 24 април 2019 - 13:21
В жапката, вдясно горе.
Публикувано 24 април 2019 - 13:50
В жапката, вдясно горе.
Нд е там колега! Нещо ме навежда на мисълта че въобще не е изкаран такъв кабел от мултимедията
Публикувано 24 април 2019 - 14:05
Аааадски необичайно. Ами ако го няма, ще трябва да го извадиш ти. Не е философия. Нямаше ли подобна тема тези дни, засягаща пак AUX-a, че не следих внимателно форума.
Публикувано 24 април 2019 - 15:56
Нд е там колега! Нещо ме навежда на мисълта че въобще не е изкаран такъв кабел от мултимедията
Погледни пак внимателно,защото куплунга на аукса е черен и жапката ти е облицована с черно кадифе.
Публикувано 24 април 2019 - 16:03
Аз ползвам този и като цяло съм доволен. За 3лв ggbg ще ти го докарат до София от Германия,а може и да си поръчаш от AliExpress-a - там бих препоръчал Baseus, uGreen или Xiaomi като марки. Все пак не очаквай чудеса... това е fm transmitter с блутуут и т.н. Има модули, които се връзват вместо cd changer-a и го емулират, но работят с SD карта, флаш памет или bluetooth. Може да видиш в Авител какво предлагат.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни