Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 11 февруари 2019 - 10:36
Публикувано 11 февруари 2019 - 15:35
Публикувано 11 февруари 2019 - 15:37
значе да не се притеснявамКонденз се получава от студени стартове сетани с ниска база на маслото.
Публикувано 11 февруари 2019 - 15:56
Публикувано 11 февруари 2019 - 17:09
маслото ми е на около 1000 км castrol 5w30. Смисал като качество ли не е добро или нешто друго не мога да разбераНапротив...това означава че маслото не е достатъчно добро за експлоатацията ти
Публикувано 11 февруари 2019 - 18:13
Публикувано 11 февруари 2019 - 18:17
Публикувано 11 февруари 2019 - 18:18
ок благодаря ти за помошта щте го имам на предвит.Да,базата на маслото не е достатъчна при сегашното ползване на автомобила ти.База значи производното т.е продукта от който са го произвели е повече към минерално отколкото синтетика и оттам при честата смяна на температурни режими кондензира силно....синтетичните бази почти не.Извинявай ако съм ти съобщил лоша новина,нито продавам масло нито ти казвам какво да правиш,просто си задал въпрос на който имам отговор и го публикувам.Обикновенно със смяна на качествено се лекува проблема а кое е то трябва да го намериш не правя реклама но знам че това не става.
Публикувано 11 февруари 2019 - 18:36
Публикувано 11 февруари 2019 - 18:42
Незнам защо,но Кастрол дава чести проблеми със загуба на качества или липса на такива.
Дай повече подробности относно стила на каране и времетраенето и ще получиш предложения за марка и показатели на маслото.
А,принципно оригиналното масло което е препоръчано в книжката за ползване на колата не е за подценяване.
Там има и табличка в какви температурни диапазони се кара автомобила.
Стресни се, племе закъсняло! Живейш ли, мреш ли, ти не знайш! След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?
Иван Вазов.
Публикувано 13 февруари 2019 - 20:30
Видовете на одобрените масла и течности: https://bevo.mercede...eets-sort1.html
Публикувано 13 февруари 2019 - 20:58
Хора масло Кастрол вече се намира , толкова рядко оригинално и качествено ,че дори си мисля че е мит . Не слагайте такова масло в колите си , всичко друго предпочитам пред това масло ...
Публикувано 14 февруари 2019 - 07:23
Публикувано 16 февруари 2019 - 21:59
надявамсе че кастрола които купих е оригинално живея във германия не мога да кажа сто процента дали е оригинално но би трябвало да еХора масло Кастрол вече се намира , толкова рядко оригинално и качествено ,че дори си мисля че е мит . Не слагайте такова масло в колите си , всичко друго предпочитам пред това масло ...
Публикувано 17 февруари 2019 - 08:15
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни