Всички модели автомобили
Започната от Николай Бобанов, 31 яну 2019 - 21:19:45
6 мнения по тази тема
Публикувано 31 януари 2019 - 21:19
Здравейте колеги, не знам дали темата е в подходящия раздел(за което предварително се извинявам), но да преминем по същество. Искам да науча всичките модели на автомобилните марки и тяхна история съответно и тяхното устройство видове двигатели и т.н (и аз съм авто фен с бензин в кръвта също като вас:Д), но искам да си купя нещо като книга защото в интернет всеки може да пише каквото си поиска, а според мен в книгите пише достоверна информация. Въпросът ми е от къде мога да си закупя такава книга ако въобще съществува такова животно или нещо подобно на него. Много моля ако някой идеята ми му се струва налудничева или тъпа да се въздържа от нецензурни или обидни коментари. Благодаря предварително!
Публикувано 01 февруари 2019 - 17:14
Интересно е като идея, но не разбирам какво имаш предвид да научиш всички.
Ако е за външен вид ще ти свърши работа списък с моделите, EPC за да видиш какви елементи е имало и съответно да търсиш в интернет картинки. За другото за жалост нямам идея.
2 бр. C 200 KOMPRESSOR CL203.745
Публикувано 01 февруари 2019 - 19:21
Енциклопедия + каталог на всички автопроизводители? Би трябвало да има някъде такава информация...?
Публикувано 01 февруари 2019 - 19:58
Има книги за марки като Мерцедес, БМВ, Ауто Унион, история, модели, в книжарниците. Аз например имам на Мерцедес, мой приятел има за БМВ. Потърси и разгледай, не мога да препоръчам автор, но общо взето това което го има издадено на хартия трябва да е качествено.
Публикувано 01 февруари 2019 - 20:06
Аз му сложих +-че на момчето и му желая да дарява много и безспирно Любов,че да може да завещае на децата и внуците си да продължават да четат за настоящето,историята и устройството на всички марки в Света и техните модели.
Публикувано 04 февруари 2019 - 09:46
Това не върши ли работа? https://www.ultimate...om/bg/car-specs
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни