Офроудът и порталите за него
Started by kernel, 04 Apr 2007 - 23:13:30
8 replies to this topic
Posted 04 April 2007 - 23:13
Тъй като МБ-то е една от водещите марки в шампионатите по офроуд, поне в БГ, би трябвало да има и такава тема в този форум!
И тук е и момента да пусна един линк към офроуд портал: http://www.naoffroad.com
И тук е и момента да пусна един линк към офроуд портал: http://www.naoffroad.com
Posted 05 April 2007 - 09:57
Прав си колега
Не се интересувам много от оффроад, но от това което съм гледал и чувал знам, че Г-класите газят наред...почти винаги са първи или втори в някои състезание по оффроад
Не се интересувам много от оффроад, но от това което съм гледал и чувал знам, че Г-класите газят наред...почти винаги са първи или втори в някои състезание по оффроад
Mercedes-Benz W201
Posted 05 April 2007 - 16:46
Ми че то си има раздел за Г-класите,а и не съм виждал някой баровец да ходи на оффроуд с ML или GL например.A и като гледам как сме се разписали за оффроуд...
Май предпочитаме да си караме колите по асфалта!
Май предпочитаме да си караме колите по асфалта!
Posted 06 April 2007 - 00:10
Със GL не съм виждал и аз но със ML съм виждал - www.orc.de
Posted 06 April 2007 - 20:22
Да ама офроудаджиите са си фенове първо на тръпката и след това на марката на возилото, за това те си посещават предимно офроудфорумите. И се събират да пият бира не на някоя бензиностанция, а в гората, идеята не е да покажеш колко ти е лъскав джипа, а колко кал имаш по тавана. И друго- докато ние с леките коли най много да идем на божура да се дръпнем, тези с джиповете обикалят по дерета и чукари да видят кой от къде може и къде не може да мине.
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Posted 11 November 2007 - 10:37
трябва да отида да видя варненските офроудъри де карат да погледам... или да се включа с голфарата... и после с на жена ми пахерото.... Гледам че админа на тоя форум е варненец, може да подскаже де ходят да лазят..... ?
Posted 11 November 2007 - 13:20
Най-добрия оффроуд форум е - www.offroad-bulgaria.com
Там има систематизирана информация по марки, като за Мерцедес има много полезни неща.
Там има систематизирана информация по марки, като за Мерцедес има много полезни неща.
Posted 23 December 2007 - 22:20
на жената в крайна сметка взехме Нисан Патрол, че Пахерото се развали сделката...... Като сляза от Мерседеса и се кача на тоя Трактор, все едно карам автобус...... А като сляза от Патрола и седна в Мерседеса, все едно съм оглушал и като работи Бенца всед едно е гробна тишина.....
Posted 11 March 2008 - 00:01
Най-добрия оффроуд форум е - www.offroad-bulgaria.com
Най-посещавания да, но най-добрия .. май е www.offroad-friends.com вече
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users