загубих ключовете за мерца с централното закчване какво е наи-разумно да се направи относно сигурноста.трябва ли да купувам нова аларма или може само да се смени нещо по нея.?
загубих ключовете за мерца
Започната от nido, 03 апр 2007 - 20:18:15
6 мнения по тази тема
Публикувано 03 април 2007 - 20:18
MERCEDES+DIESEL......FOREVER
Публикувано 03 април 2007 - 20:30
Резервни нямаш ли?
Има едни пичове дето се занимават с това нещо-правят дистанционни по алармата.Ако е някоя по-ефтиничка няма проблеми,но ако е скъпа,направата на дистанционно излиза колкото 2 ефтини аларми.
Има едни пичове дето се занимават с това нещо-правят дистанционни по алармата.Ако е някоя по-ефтиничка няма проблеми,но ако е скъпа,направата на дистанционно излиза колкото 2 ефтини аларми.
Публикувано 03 април 2007 - 21:07
резервни имам и аларма имам но трябва да имам още едни резервни щото не се знае може пак така да се прецакам.имаш ли кординати на тези момчета?
Публикувано 03 април 2007 - 21:20
Зависи от алармата.
Трябва да питаш човека който я е монтирал има ли начин да се махне от нея изгубеното дистанционно.
Ако не знаеш кой я е мониирал, най-добе е да отидеш при друг но на всяка цена направи консултация със спец.
Доста неприятна е цялата работа, и кляча, и ДУ-то...
Аз бих сменил алармата веднага ако не ме убедят че работи само с дистанционните които имам.
Трябва да питаш човека който я е монтирал има ли начин да се махне от нея изгубеното дистанционно.
Ако не знаеш кой я е мониирал, най-добе е да отидеш при друг но на всяка цена направи консултация със спец.
Доста неприятна е цялата работа, и кляча, и ДУ-то...
Аз бих сменил алармата веднага ако не ме убедят че работи само с дистанционните които имам.
Публикувано 03 април 2007 - 21:31
Не ама мога да ти обясня къде да отидеш.Щом си имаш резервно дистанционно би трябвало да стане по-лесно и ефтино....имаш ли кординати на тези момчета?
Публикувано 03 април 2007 - 21:53
ами аиде де
Публикувано 03 април 2007 - 22:06
Значи като идваш по Васил Априлов от моста,минаваш кръстовището с Москва и продължаваш към КАТ.На ОМВ завиваш обратно и на 100-тина метра в дясно спираш.Има един блок,отдолу е голям сервиз някакъв за електронни простотиии.Имаше още един.Точно този малкия ти трябва.Иначе големия е за гаранционни домакински уреди.Питай ги тях къде е тоя за алармите и ще ти кажат ако не можеш да се оправиш.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни