Mercedes CL63 AMGМнения
Започната от
Гост_amg63txГост_
, 02 дек 2018 - 00:24:29
15 мнения по тази тема
#1 Гост_amg63txГост_
Публикувано 02 декември 2018 - 00:24
Здравейте!
Бих искал да си купя, Мерцедес АМГ CL63 6.3 2007г. 525коня.
Уникална кола е! Влюбих се в нея от пръв поглед, на 75000майла е, всички екстри, хвърлени са по нея+10хиледи евра за допълнителни екстри, притежава повече екстри дори и от най-новата S класа.
Мнения?!?
И какви проблеми може да ми създаде тази кола?
Мерси предварително! :-)
Бих искал да си купя, Мерцедес АМГ CL63 6.3 2007г. 525коня.
Уникална кола е! Влюбих се в нея от пръв поглед, на 75000майла е, всички екстри, хвърлени са по нея+10хиледи евра за допълнителни екстри, притежава повече екстри дори и от най-новата S класа.
Мнения?!?
И какви проблеми може да ми създаде тази кола?
Мерси предварително! :-)
Публикувано 02 декември 2018 - 18:07
Най големия проблем който може да ти направи тази кола е да изключиш ESP и да я потрошиш.
сесшисе ?
#3 Гост_amg63txГост_
Публикувано 03 декември 2018 - 19:26
Смисъл, искам да кажа, че някакви проблеми ще ми създаде ли?- двигателя,помпата... и т.н
Публикувано 03 декември 2018 - 20:01
Моля ако някой си носи кристалната топка да отговори на човека.
А сега сериозно. Искаш да купуваш кола за 40-60к и питаш дали ще и се развали двигателя? Ми че всеки двигател се разваля. Ако те пристеснява въздушно/хидравлично окачване като разход тая кола въобще не е за теб.
С такава кола трябва да имаш едни 30-50% от стойността в готовност за ремонти, все пак е топ изпълнение.
#5 Гост_amg63txГост_
Публикувано 03 декември 2018 - 20:21
В годината долу-горе колко проблеми ще ми създаде?!? Като гледам ще ми изяде 4,5 бона за гориво, а за ремонти не знам, мисля да си оставя в джоба около 10 бона за сигурност :-)
Публикувано 04 декември 2018 - 10:21
В годината долу-горе колко проблеми ще ми създаде?!? Като гледам ще ми изяде 4,5 бона за гориво, а за ремонти не знам, мисля да си оставя в джоба около 10 бона за сигурност :-)
А нещо на страна няма ли да има?
Като за хляб и салам имам предвид?
Десятка ще поеме сервизите и данъци,а горивото е отделно.Ако не караш,няма да гори изобщо.
Успех с покупката и обезателно да се похвалиш със снимки!
Публикувано 04 декември 2018 - 13:12
Най-лошото в тази кола е да й се счупи мотора. Двигателя е от серията M156, това са му слабите места: http://www.jacobrega...for-the-M1.aspx
Не ги разбирам тези коли - 500+ коня и върви по-малко от 997S, което е 140 коня по-слабо и със 6-так. Става само за магистрално каране, да си хвърчиш по немските аутобани с масаж на седалката. Не и за кеф по завойчетата.
#9 Гост_amg63txГост_
Публикувано 04 декември 2018 - 14:59
За храна си имам хаха
#11 Гост_amg63txГост_
Публикувано 04 декември 2018 - 21:27
Това АМГ е бензин, а не дизел. Не съм видял досега от никой, та даже съм гледал и форуми в английските сайтове, никой, но никой не се е оплаквал, нямал е проблеми с точно това амг.
#12 Гост_amg63txГост_
Публикувано 04 декември 2018 - 21:29
Все пак ще разпитам, човека, който я продава за колата+ да ми даде повече информация за нея.
Публикувано 04 декември 2018 - 22:02
Bewolf го каза най-точно. За такава кола има два варианта:
1- Имаш пара и не питаш колко харчи, чупи ли се и колко и е застраховката.
2- Познаваш марката, модела и мотора и сам си правиш повечето неща.
Има разбира се и трети:
3- Продаваш на дядо нивите, купуваш АМГ-то и след половин година газария се гръмваш след първият ремонт.
Така че, да колата е здрава, но си иска своето. И "нейното" е поне 5х от на другите обикновени коли.
1- Имаш пара и не питаш колко харчи, чупи ли се и колко и е застраховката.
2- Познаваш марката, модела и мотора и сам си правиш повечето неща.
Има разбира се и трети:
3- Продаваш на дядо нивите, купуваш АМГ-то и след половин година газария се гръмваш след първият ремонт.
Така че, да колата е здрава, но си иска своето. И "нейното" е поне 5х от на другите обикновени коли.
Публикувано 04 декември 2018 - 23:00
Принципно, проблеми има и инжектопляктора...специално на АМГ 63...
В реалност, проблема се явява същият, като при карбураторите на старите дизели, много е труден за отстраняване, аз бих гледал нещо по малко екзотично...
Лично мнение!
Това АМГ е бензин, а не дизел. Не съм видял досега от никой, та даже съм гледал и форуми в английските сайтове, никой, но никой не се е оплаквал, нямал е проблеми с точно това амг.
Колега,
понеже не си си попълнил профила, може ли да споделиш на колко години си?
#15 Гост_amg63txГост_
Публикувано 05 декември 2018 - 13:07
20
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни