Здравейте,
Нямам опит с Мерцедес до момента, но обмислям покупка на първия такъв и по скоро w211 E350 4matic бензин 2005г. За това ще се радвам ако споделите плюсовете и минусите на този автомобил? Преди покупка задължително бих искал да го закарам до официален сервиз на Мерцедес за проверка, но какво да гледам на първо четене? Интересува ме също така дали автоматика е 7 степенен или 5 степенен? Какво е съотношението на 4matic-a (преден/заден мост ) и проблемен ли е на тези години? Поддръжка и разходи също биха ме интересували. Надявам се скоро да се похваля тук с такъв автомобил и официално да стана част клуба.
Благодаря предварително!
E350 4matic бензин, мнения
Започната от Zarkin, 04 ное 2018 - 23:36:31
5 мнения по тази тема
Публикувано 04 ноември 2018 - 23:36
Публикувано 05 ноември 2018 - 12:12
2005 трябва да е с 5 степенния автомат. Ами гледай за обичайните неща. Дали изпускат възглавниците и колата клеква. Дали има странни шумове от диференциали и раздатка. Дали има вибрации от кардан или разбити карета на полуоски.
Публикувано 05 ноември 2018 - 16:42
4matic-а е по-скъп за подръжка, а м272 от първите години си е проблемен. Т.е. шанса да попаднеш на кола с изтормозен 4matic и мотор, който малко по-късно ще ревне за верига и зъбни колела е голям. И не е приятно. Иначе колата като кола си е супер. Моторът върви стабилно, звукът е добър и т.н., но си иска своето.
Публикувано 09 ноември 2018 - 22:14
Аз карам такъв мотор, същата година. Автоматът е 5 степенен. 4 матика не знам в какво съотношение е, но си върши работата прекрасно. От каква кола слизаш?
За мен тази кола е с нормални цени за гледане, в съотношение с комфорта, стабилността и чувството което оставя у теб.
Колата в града гори около 15 на 100. Моята има газов инжекцион, но откакто я имам само един път е ползван без да искам прибирайки си бележките в пепелника до копчето. Там не знам колко гори, но не ме кефи идеята.
Зависи как е гледана преди това, в стабилно търсене има коли със свеж салон и стегната ходова част. Знам че моторът тежи бая и предразполага за правене на окачване. Аз нямам проблеми с това, карам супер внимателно и с 19 Цола летни гуми. Просто е до човек експлоатацията на автомобила. Аз бих гледал основни неща. Това е кола на не малко години. За мен автомата е малко муден, но това е неуместно сравнение тъй като е на база на автоматик 2009г поколение. Шокът беше голям в началото. Сега “се познаваме” и знам как да я карам и какво да очаквам
За мен тази кола е с нормални цени за гледане, в съотношение с комфорта, стабилността и чувството което оставя у теб.
Колата в града гори около 15 на 100. Моята има газов инжекцион, но откакто я имам само един път е ползван без да искам прибирайки си бележките в пепелника до копчето. Там не знам колко гори, но не ме кефи идеята.
Зависи как е гледана преди това, в стабилно търсене има коли със свеж салон и стегната ходова част. Знам че моторът тежи бая и предразполага за правене на окачване. Аз нямам проблеми с това, карам супер внимателно и с 19 Цола летни гуми. Просто е до човек експлоатацията на автомобила. Аз бих гледал основни неща. Това е кола на не малко години. За мен автомата е малко муден, но това е неуместно сравнение тъй като е на база на автоматик 2009г поколение. Шокът беше голям в началото. Сега “се познаваме” и знам как да я карам и какво да очаквам
Публикувано 04 юни 2019 - 16:54
Зa M272 Е350 след фейса търси двигател с номер по-голям от 2729 . . 30 468993 казват че е с изчистен проблеми
Този пост е редактиран от Absurde: 04 юни 2019 - 16:54
Публикувано 04 юни 2019 - 20:39
Уважавам хора, които уважават и ценят колите си - имам предвид колежката с бензинката, но си прави кефа, защото този преди теб където е сложил ги, независимо дали е германец или италианец, едва ли я гледал като писано яйце.
Впрочем зимата на какви джанти я караш, тогава разхода как е?
Впрочем зимата на какви джанти я караш, тогава разхода как е?
Този пост е редактиран от az_be: 04 юни 2019 - 20:39
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни