Здравейте колеги.
От вчера съм собственик на Mercedes C270 CDI 2002(Все още немога да кажа горд).
При тест драйв на колата се установи , че колата няма достатъчно тяга . Бях с мои познати , които са по запознати с марката(на мен ми е първия Мерцедес).Колегите с мен казаха , че вероятно е дебитомер и да не се притеснявам, такаааааа...............колата вече е моя. На път за вкъщи по магистралата колата зацепи на 150км/ч и неще и неще . Веднага при познат майстор още преди да съм се прибрал.Майстора доста бързо разбра , че някакви маркучи на вакума под предния капак не са си на мястото!?!......Сложи ги той по местата им и каза , че когата тези маркучи не са по местата си ,турбото не може да завърти на макс-Засега добре.След няколко бързи обиколки с колата(за малко успях да и се порадвам)- турбото даде фира . В момента колата е при майстора и чакам да ми свали турбото , за да си поръчам ново. Моля погамайте , тормози ме мисълта ,че може би са сменили не едно и не две турбини на тази кола и е ставало същото , затова са тея изпълнения с вакумните маркучи.
П.С Извиням се малко дълго писах,но моля за съвети да очаквам ли нещо друго . Ако колеги са имали подобен проблем нека споделят.