сега видях в книжката 5л иначе е сменяно педи 10000 км,но клата не е карана 4 години така, че то си е съшото
Сменявай.....флуидите също имат нещо като трайност...не е само до километри.
Публикувано 24 октомври 2018 - 07:27
сега видях в книжката 5л иначе е сменяно педи 10000 км,но клата не е карана 4 години така, че то си е съшото
Сменявай.....флуидите също имат нещо като трайност...не е само до километри.
Публикувано 24 октомври 2018 - 08:49
Публикувано 24 октомври 2018 - 20:21
В казанчето за хидравликата на окачването трябва да имаш една цедка която се вади нагоре през капачката за наливане, в нея може да имаш и магнит който си плува там в нея за да хване нещо метално ако дойде по цикъла. Това е единствения филтър.
И не се притеснявай че си объркал маслата, те са много сходни, но за да ти е спокоен съня си ги смени с нови.
Кажи повече за колата, как се сдоби с нея ? етц
Този пост е редактиран от Bogi: 24 октомври 2018 - 20:23
сесшисе ?
Публикувано 24 октомври 2018 - 21:39
В смисъл повече като инфо какво е нужно, мога да кажа от къде съм я купил от германия преди 4 години от скоро съм я регистрирал и съжалявам за това. Идеята беше друга,но така и така съм я регистрирал ще я покарам малко иначе 96 година е 394 кс по рама,не искам да го казвам щото звучи смешно особенно по обявите за коли тази фраза, но тази кола е с апсолютно всички екстри за модела плюс допълнително оборудване. ако нещо друго питай ( относно маслата в къщи са вече утре ги сменям незнам дали от внушение колата ми се стори много твърда след 5 км каране).
Този пост е редактиран от bulgaria73: 24 октомври 2018 - 21:43
Публикувано 24 октомври 2018 - 21:45
етц какво означава
Публикувано 24 октомври 2018 - 22:28
етц. най-вероятно от латинското - et cetera - и такива неща.
Публикувано 25 октомври 2018 - 04:52
На снимката в първия ти пост се вижда че колата е на ферибот.
Та въпроса ми е, къде си я качвал на фери ?
сесшисе ?
Публикувано 25 октомври 2018 - 18:08
ами снимката е на ферибот от кастро Килини в Гърция, малко се повозихме
Публикувано 25 октомври 2018 - 18:24
малко странично от темата ама да попитам между другото оня ден като я карах колата като включи кик дауна ми светна есп и абс после като я изгася не свети и като дам пак в кик даун пак светват какво може според вас да е?
Публикувано 25 октомври 2018 - 19:29
Не съм имал такъв проблем, ще трябва да я закачиш на Star Diag за да се види там какво е записало като проблем.
сесшисе ?
Публикувано 25 октомври 2018 - 20:07
Публикувано 25 октомври 2018 - 22:34
В Серес какъв език говорят ?
Е чак па Серес! Купи си масло (поръчай си го от Германия с DHL) отиди с него при масларите да ти го сменят.
сесшисе ?
Публикувано 25 октомври 2018 - 22:35
Ясно ще я карам в Серес, че тук вече в Бг дори и масло не сменям след като съм се нагледал на какви ли не неща
Най добре!
Публикувано 25 октомври 2018 - 22:37
В Серес какъв език говорят ?
Е чак па Серес! Купи си масло (поръчай си го от Германия с DHL) отиди с него при масларите да ти го сменят.
Боги Гърците са педанти в това отношение и не са измамници и мошеници.
Никога няма да отидеш там с проблем и да излезеш пак с проблем.
И никога няма да платиш за проба грешка от тяхна страна.
Серес е на 50 км от границата даже 40.
Публикувано 26 октомври 2018 - 02:38
Дано е така.
Аз за една смяна масла, не оставям колата от поглед. Чакам там и гледам какво се прави. Ако няма да дават да гледам ще търся друго място.
Що вика Джей Лено: Ако ресторанта няма прозорци да гледаме колата, няма да обядваме там.
сесшисе ?
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни