Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Грешки за антифриз и течност за чистачки.

• Please log in to reply
2 мнения по тази тема

#1 licheff

licheff

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 26 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    CLK 270 CDI, C209
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 16 октомври 2018 - 14:44

Здравейте, колеги.

Преди седмица на таблото започна да ми свети Washer Fluid Check Level. Купих 1л. течност, почнах да наливам и след няма и 500мл. резервоара почти преля. Грешката изгасна и всичко точно. Вчера запалих автомобила и грешката светна пак, а дори не съм ползвал чистачките. Проверих за течове - няма. Дюзите на фаровете не съм ги виждал да работят никога, доколкото гледах им е изключена помпата. Преди около седмица светна грешка Coolant Level Check. Погледнах какво е положението и нивото е около 1 пръст под маркера. Долях, но продължава да свети. Търсих къде ли не за решение на въпроса, но не откривам нищо. Някой имал ли е сходен проблем и как мога да го реша? 

Автомобилът е W209 преди фейслифта. 

• 0

#2 orlinlozanov

orlinlozanov

Прохождащ

• Нови потребители
  • 4 Мнения:
  • Град:Vidin

Публикувано 20 март 2020 - 07:20

Виж си датчик за нивото на антифриза най отдолу на казанчето е

Sent from my VOG-L09 using Tapatalk
  • 0

#3 Yusi

Yusi

Прохождащ

• Нови потребители
  • 3 Мнения:
  • Град:Смолян
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz CLK 200 (w208) 1997

Публикувано 22 април 2023 - 23:55

Добър ден колеги, виждам че темата е стара но някой може пак да се сблъска със същият проблем, тъй като аз преди месец и аз се сблъсках с това карам CLK w208 и ми светнаха двете лампички едновременно, смених тази за нивото на охладителната течност и не се оправи, и тогава замерих датчика за ниво на течност за чистачки и видях, че е изгорял, но тъй, като беше 20:00 часа и нямаше от къде да купя, датчик за ниво на течност за чистачки дадох на късо буксата за да може да ми сработи адекватно, поне лампичката за ниво на антифриз. След два дена като смених датчика за нивото на течноста за чистачки всичко се оправи, така че да знаете свързани са някак по между си и като даде фира някой от двата датчика светва и другата лампичка!

• 1

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни