Като гледам какво става пак и на мене ми се отщява честно!Засега отпадам, но ако реша да дойда ще се оправя сам с хотела.
И от събори и от клубове!
За това ли сме се събрали?За да се създава напрежение?
Posted 11 October 2018 - 19:08
Като гледам какво става пак и на мене ми се отщява честно!Засега отпадам, но ако реша да дойда ще се оправя сам с хотела.
Posted 11 October 2018 - 20:47
Като гледам какво става пак и на мене ми се отщява честно!
И от събори и от клубове!
За това ли сме се събрали?За да се създава напрежение?
Тоше,
за да стигнем до правилния подход, явно трябва да ударим дъното.
На мене отдавна ми е писнало, но съм се ангажирал да помагам, дали се справям, ще се разбере, когато му е времето.
Posted 12 October 2018 - 06:53
За мен двойна стая, за двете нощувки.
Posted 13 October 2018 - 10:33
По всяка вероятност и аз ще се включа с двойна стая и допълнително легло за дете под 14 г. Но ще потвърдя тук до края на този уикенд.
Posted 13 October 2018 - 14:11
Сега говорих с Хари, хотел Панорама в Елена отпада! Той е говорил с друг хотел в Троян, където цените са:
Двойна стая - 64 лв
Двойна лукс - 74 лв
Имайте предвид промяната и вероятно на даден етап ще се наложи плащане на капаро на хотела. Стаи има достатъчно.
Posted 13 October 2018 - 15:12
Ми то всичко тръгна оттам, че разни хора ги човъркат разни теми от вътре, па не се сдържат, па си напишат нещо от сърце.
Но един ден, когато ние когато ние станем модератори ще бъдем 100% обективни и неутрални. (По нашите си критерии.)
Posted 14 October 2018 - 19:39
Posted 15 October 2018 - 09:16
Какви са възможностите на настаняване на 4 човека на нормални легла? Стая, апартамент, VIP апартамент?
Децата вече са големи и трудно си поделят един диван, да не говорим колко мрънкат като видят, че трябва да спят на дивана.
Интересува ме за една нощувка - събота срещу неделя.
Posted 15 October 2018 - 09:30
Редактирал съм заглавието на темата за да не се подведе някой, който не е прочел цялата тема в развитие.
Posted 15 October 2018 - 09:53
Вариантите за настаняване на 4 човека в една стая са 2:
1ви вариант - Двойна стая лукс със спалня, допълнително легло + диван
2ри вариант - Двойна стая лукс с три легла + диван
Posted 15 October 2018 - 11:21
Пишете ме и мен една двойна стая за двата дена.
Posted 16 October 2018 - 08:28
Привет, пишете ме в двойна стая, но само за събота вечерта, 17/11/18. Може да се комбинираме с някой друг, който е сам в една стая.
Posted 17 October 2018 - 13:30
Аз още не мога да кажа дали ще се освободя за ден преди и след укиенда за да пътувам.
Така че ако идвам ще се включа за ресторанта, а за спането ще се оправям сам
Posted 18 October 2018 - 09:23
Здравейте, резервацията е направена!За всички записали се капарото за стаите е в размер на 50% от двете нощувки и трябва да се преведе по банков път до 24.10. За всички от София в неделя на сбирката ще съберем парите и ще ги преведем в понеделник! Имаме направена резервация в механата на хотела за двете вечери като за първата ще имаме петстепенно меню и куверта за него е 27.19лв които ще се заплащат на място!
Posted 23 October 2018 - 16:49
0 members, 3 guests, 0 anonymous users