Като гледам какво става пак и на мене ми се отщява честно!Засега отпадам, но ако реша да дойда ще се оправя сам с хотела.
И от събори и от клубове!
За това ли сме се събрали?За да се създава напрежение?
Публикувано 11 октомври 2018 - 19:08
Като гледам какво става пак и на мене ми се отщява честно!Засега отпадам, но ако реша да дойда ще се оправя сам с хотела.
Публикувано 11 октомври 2018 - 20:47
Като гледам какво става пак и на мене ми се отщява честно!
И от събори и от клубове!
За това ли сме се събрали?За да се създава напрежение?
Тоше,
за да стигнем до правилния подход, явно трябва да ударим дъното.
На мене отдавна ми е писнало, но съм се ангажирал да помагам, дали се справям, ще се разбере, когато му е времето.
Публикувано 12 октомври 2018 - 06:53
За мен двойна стая, за двете нощувки.
Публикувано 13 октомври 2018 - 10:33
По всяка вероятност и аз ще се включа с двойна стая и допълнително легло за дете под 14 г. Но ще потвърдя тук до края на този уикенд.
Публикувано 13 октомври 2018 - 14:11
Сега говорих с Хари, хотел Панорама в Елена отпада! Той е говорил с друг хотел в Троян, където цените са:
Двойна стая - 64 лв
Двойна лукс - 74 лв
Имайте предвид промяната и вероятно на даден етап ще се наложи плащане на капаро на хотела. Стаи има достатъчно.
Публикувано 13 октомври 2018 - 15:12
Ми то всичко тръгна оттам, че разни хора ги човъркат разни теми от вътре, па не се сдържат, па си напишат нещо от сърце.
Но един ден, когато ние когато ние станем модератори ще бъдем 100% обективни и неутрални. (По нашите си критерии.)
Публикувано 14 октомври 2018 - 19:39
Публикувано 15 октомври 2018 - 09:16
Какви са възможностите на настаняване на 4 човека на нормални легла? Стая, апартамент, VIP апартамент?
Децата вече са големи и трудно си поделят един диван, да не говорим колко мрънкат като видят, че трябва да спят на дивана.
Интересува ме за една нощувка - събота срещу неделя.
Публикувано 15 октомври 2018 - 09:30
Редактирал съм заглавието на темата за да не се подведе някой, който не е прочел цялата тема в развитие.
Публикувано 15 октомври 2018 - 09:53
Вариантите за настаняване на 4 човека в една стая са 2:
1ви вариант - Двойна стая лукс със спалня, допълнително легло + диван
2ри вариант - Двойна стая лукс с три легла + диван
Публикувано 15 октомври 2018 - 11:21
Пишете ме и мен една двойна стая за двата дена.
Публикувано 16 октомври 2018 - 08:28
Привет, пишете ме в двойна стая, но само за събота вечерта, 17/11/18. Може да се комбинираме с някой друг, който е сам в една стая.
Публикувано 17 октомври 2018 - 13:30
Аз още не мога да кажа дали ще се освободя за ден преди и след укиенда за да пътувам.
Така че ако идвам ще се включа за ресторанта, а за спането ще се оправям сам
Публикувано 18 октомври 2018 - 09:23
Здравейте, резервацията е направена!За всички записали се капарото за стаите е в размер на 50% от двете нощувки и трябва да се преведе по банков път до 24.10. За всички от София в неделя на сбирката ще съберем парите и ще ги преведем в понеделник! Имаме направена резервация в механата на хотела за двете вечери като за първата ще имаме петстепенно меню и куверта за него е 27.19лв които ще се заплащат на място!
Публикувано 23 октомври 2018 - 16:49
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни