Здравейте
Вчера установих, че задната лява врата, не се заключва. Като я заключа с натискане на лостчето е ок и с натискане на бутона за отключване от дистанционното си изкача и се отключва.
На какво може да се дължи и мога ли да се справя сам?
Публикувано 03 октомври 2018 - 08:12
Здравейте
Вчера установих, че задната лява врата, не се заключва. Като я заключа с натискане на лостчето е ок и с натискане на бутона за отключване от дистанционното си изкача и се отключва.
Публикувано 04 октомври 2018 - 19:23
Ако кората не липсва там , си за брава на вратата .
Публикувано 05 октомври 2018 - 07:07
А при повторно натискане на дистанционното също ли не затваря?
При мен се оказа вакуум-помпата.
Публикувано 05 октомври 2018 - 15:54
А при повторно натискане на дистанционното също ли не затваря?
При мен се оказа вакуум-помпата.
Не затваря
Публикувано 05 октомври 2018 - 21:27
Здравейте
Не е лошо да кажеш каква е колата, за да разберем на вакум ли е бравата на ток ли е?
Публикувано 06 октомври 2018 - 07:46
Не е лошо да кажеш каква е колата, за да разберем на вакум ли е бравата на ток ли е?
Колата е Мерцедес ML280 2007г.
Публикувано 10 януари 2019 - 10:23
Малко нови грижи със заключващите механизми. Сега в студените дни бравите съвсем се побъркаха. Освен шофьорската всички останали ми прави впечатление, че при заключване палчетата, не слизат до долу и вратите остават отключени. В някой случай при задна дясна се чуват 2-3 прищраквания и палчето, не се спуска изобщо.
Идеи?
Публикувано 10 януари 2019 - 16:32
ако си на вакуум (каквото предполагам си), най-вероятно ти изпуска вакуум помпата и няма достатъчно налягане да ти заключва вратите. Добра идея е да я намериш (на 124ката е под задната седалка), да и видиш всички конектори, а най-вече, провери си задна лява врата, където ти беше оригиналния проблем, логично е там да ти изпуска връзка.
п.с.
Да добавя:
студа е върл враг на разглобяването на кори и т.н.-чупят се всички възможни щипки...хубаво е да я вкараш на топло, да поседи там поне ден и тогава да разглобяваш...
Поздрави и кажи какво стана
Публикувано 10 януари 2019 - 17:56
Малко нови грижи със заключващите механизми. Сега в студените дни бравите съвсем се побъркаха. Освен шофьорската всички останали ми прави впечатление, че при заключване палчетата, не слизат до долу и вратите остават отключени. В някой случай при задна дясна се чуват 2-3 прищраквания и палчето, не се спуска изобщо.
Идеи?
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни