Ето малко факти след теорията. С помощта на фирма Импас 56 - Варна си подкарах 2 от копчетата на огледалото. Вградиха ми 2 платки от дистанционни. Процедурата е следната - ако имате готови дистанционни, които да ползвате направо те ще бъдат вградени. Ако не ще ви направят нови които да вкарат в огледалото. Ново дистанционно струва към 25лв. Отивате в сервиза и ви свалят огледалото, след което вграждат вътре платките от дистанционните. Свързват ги директно с копчето от огледалото. Батерия няма - използва се захранване от колата. След като е готово се монтира обратно. Ако някой друг ви прави тази операция, имайте предвид, че двете платки трябва да са раздалечени една от друга, защото си пречат. При мен първия път не тръгна поради причината че бяха прилепнали една за друга. Минуса при тази операция е, че ако смените гаражната врата ще трябва да отваряте наново и също така ако продавате колата ще трябва да ги махате. Услугата за труда струваше 60лв. Дистанционните се заплащат отделно ако ги нямате. Незнам дали за някой ще си струва тази операция и занимавката, но на мен ми харесва това удобство да не се бъркаш за дистанционни, както и да ги разнасяш с теб по цял ден. Ако имате въпроси питайте.
Поздрави