.
Познати са ми разказвали какви далавери се правят с маслата от точно тези майстори, които трябва да сменят маслото на нов автомобил. Искат типично по български да си направят някоя далаверка и да изкарат някой допълнителен лев отгоре, че са им малко парите, които получават от работодателя си и продават маслото, което трябва да налеят.Долуват един литър, нулират компютъра и казват, че автомобила е готов. Просто не искам да ми се случва това на моята кола. По-добре да бия път до Гърция, не знам. Мен от българи най-много ме е страх...
Човече, всеки ще ти даде съвет...моите наблюдения са че наистина в Пловдив от бг сервизите се справят най добре.
Но имай предвид, че дори и там, поне докато бяха Балкан Стар се правеха шмекерии.
Имах познат, който работеше в сервиза в Пловдив, и той ми е споделял за маслата в скоростите са ги точели само от картера, а по задължение е трябвало и от турбините, но те не са занимавали...през остатъчното време са си пиели кафенце.
Аз живея в Петрич, тук в моя край хората си обслужват колите в Серес.То е на 50 км от града и мога да кажа че Гърците, колкото и да ги мразя са педантични в това отнощение.
Още повече мога споделя, че капачка за халоген АМГ за 163 купе в СС и Ивайджет беше около 250 лв, а в Серес я поръчахме за 51 Евро.
Коректни са и много точни......при тях е невъзможно колата да влезе с проблем и да излезе пак с проблем.И са много по бързи и сръчни.
Това са моите наблюдения....ти сам ще си решиш.Аз ги мразя и ненавиждам, и още по малко не съм окей с това да си изкарвам парите в Бг и да ги наливам в Гърция...
Успех! Колата ти заслужава най доброто