Здравейте Колеги,
Тук можете да публикувате вашите снимки и линкове към галерии от събитието Mercedes Weekend 2018.
Поздрави,
Публикувано 04 септември 2018 - 16:35
Здравейте Колеги,
Тук можете да публикувате вашите снимки и линкове към галерии от събитието Mercedes Weekend 2018.
Поздрави,
Публикувано 05 септември 2018 - 08:25
Публикувано 06 септември 2018 - 14:51
За моменти като този си заслужава целият път,слънце глад ....Малко хора ще разберат дълбокият смисъл на снимката.Аз неуспях да карам,но адаша се раздаде.Пожелавам му все повече успехи!Само напред,настрани и нагоре!!!
п.с незнам кой е папарака,който ни е хванал но от мен има едно голямо БРАВО!!!
Публикувано 06 февруари 2019 - 15:12
Привет,
линк към видеото на CA Cinema за МБ Уикенд 2018
Публикувано 12 февруари 2019 - 22:22
Може ли най-хубавия клип от Събора, да има 20 гледания, и чак сега да разбираме, че го има ...
Публикувано 13 февруари 2019 - 18:42
Може ли най-хубавия клип от Събора, да има 20 гледания, и чак сега да разбираме, че го има ...
Може защото имахме предварителна уговорка с екипа, който го снима. Трябваше да го публикуват първи, като реклама на тяхната страница, която дълго време не беше готова.
Публикувано 13 февруари 2019 - 20:06
Може защото имахме предварителна уговорка с екипа, който го снима. Трябваше да го публикуват първи, като реклама на тяхната страница, която дълго време не беше готова.
Предполагам това означава, че този клип е финансово изгоден за МБКБ при такива условия.
Публикувано 13 февруари 2019 - 20:54
Предполагам това означава, че този клип е финансово изгоден за МБКБ при такива условия.
Има подробно описание по темата.още преди събитието
Публикувано 13 февруари 2019 - 22:16
Има подробно описание по темата.още преди събитието
Всичко свързано със събитието прегледах http://forums.mbclub...а-дракон-2018/ но никъде не го намирам.
Сигурно е сложено някъде по между другото
Този пост е редактиран от IIVVOO: 13 февруари 2019 - 22:23
Публикувано 14 февруари 2019 - 08:59
Още преди събора се каза за тоя клип.Гледанията са му малко, щото я няма еуфорията за събора и момчетата нямат съскрайбъри.Но на фона на това че се пести около 1.5К мисля че е страхотно.
Публикувано 14 февруари 2019 - 10:37
Всичко свързано със събитието прегледах http://forums.mbclub...а-дракон-2018/ но никъде не го намирам.
Сигурно е сложено някъде по между другото
Всичко свързано със събитието не се изчерпва в една тема във Форума
Ако за теб темата за Отчета на събитието написана от председателя на МБКБ е "някъде между другото" сероизно се замислям за мотивите ти да критикуваш работата на клуба и УС,след като очевидно не си си направил труда да сезапознаеш с основни факти, За мое съжаление има и хора лайкнали поста ти, което ми говори, че не само от теб се подминават постовете свързани с работата ми като председател и написани от мен.
Ето линк към темата, Иво.Заповядай!
http://forums.mbclub...нц-уикенд-2018/
Смятам темата "дали този клип е финансово изгоден за МБКБ при такива условия“ за приключена!
Публикувано 14 февруари 2019 - 10:54
Още преди събора се каза за тоя клип.Гледанията са му малко, щото я няма еуфорията за събора и момчетата нямат съскрайбъри.Но на фона на това че се пести около 1.5К мисля че е страхотно.
Към момнта има два линка към този клип.
Единият е от страницата на CA Cinema, Другият е достъпен за потребителите на форума на МБКБ.
Умишлено не го качих в социалните мержи, за да измеря популярността на трибуната Форум МБКБ. За една седмица имаме 260 показвания
Днес ще го кача на клубната страница във Фейсбук, за да видим разликите
Публикувано 14 февруари 2019 - 11:04
Следващия клип може да го пробваме от канала на Benz MusicКъм момнта има два линка към този клип.
Единият е от страницата на CA Cinema, Другият е достъпен за потребителите на форума на МБКБ.
Умишлено не го качих в социалните мержи, за да измеря популярността на трибуната Форум МБКБ. За една седмица имаме 260 показвания
Днес ще го кача на клубната страница във Фейсбук, за да видим разликите
Публикувано 14 февруари 2019 - 11:09
Всичко свързано със събитието не се изчерпва в една тема във Форума
Ако за теб темата за Отчета на събитието написана от председателя на МБКБ е "някъде между другото" сероизно се замислям за мотивите ти да критикуваш работата на клуба и УС,след като очевидно не си си направил труда да сезапознаеш с основни факти, За мое съжаление има и хора лайкнали поста ти, което ми говори, че не само от теб се подминават постовете свързани с работата ми като председател и написани от мен.
Ето линк към темата, Иво.Заповядай!
http://forums.mbclub...нц-уикенд-2018/
Смятам темата "дали този клип е финансово изгоден за МБКБ при такива условия“ за приключена!
Анди нормално да не го е чел. Все пак изяви желание да не е част от клуба през изминалата 2018 година. А темата е само за членове. Не го критикувай за нежеланието му да участва активно в клубните мероприятия от 2018 когато той не е бил член на клуба.
Публикувано 17 февруари 2019 - 15:05
Такъв тип клипове не се харесва според мен, защото хората искат да се говори и обсъжда, представя някой нещо.
Например в ютуб има много видеа на нашата любима тема, но като го пуснеш разбираш че е видео със снимки, и никой нищо не казва, вместо това някаква музика.
Това видео ми напомня на тези клипове със снимки, и мисля че затова няма да бъде харесвано.
Аз имам друга идея:
Да се наеме снимачен екип, и да се интервюира всеки един собственик на Бенц (който желае естествено)
Да седне на висок бар-стол, на заден план колата му, да се представи и да даде кратка история, как се е сдобил с нея или какво е правил по нея.
Всеки има да каже нещо уникално по своя автомобил.
Така събрани всичките тези интервюта в едно видео би било доста качествен материал, заслужаващ гледане.
Съжалявам но горното видео момога да го харесам, то кадрира в близък план фаровете на новите модели на 80% от времето.
Този пост е редактиран от Bogi: 17 февруари 2019 - 15:06
сесшисе ?
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни