[quote name="Antoni_" post="413216" timestamp="1540015691"]
Не се справих, най-вероятно няма харддискове и възможност за зареждане на музика без кабел, само с Bluetooth.
Излиза само това на снимката по-долу.
Друго наблюдение: Когато зареждам музика с кабел от жабката през Айпод увеличението на звука е силно ограничено. През телефона ми (Айфон 6S) е малко по-добре, когато е през YouTube и най-добър звук вади от друг плейър - MusicTube. Може би трябва да пробвам с някой Самсунг как биха изглеждали нещата. Но нещата на този етап са силно ограничени. Не може да се контролира и музиката от менюто на километража. Някакви предложения и съвети?
[/quote][quote name="Antoni_" post="413216" timestamp="1540015691"]
Не се справих, най-вероятно няма харддискове и възможност за зареждане на музика без кабел, само с Bluetooth.
Излиза само това на снимката по-долу.
Здравей колега,
Щеше ми се да попитам защо си предпочел да се мъчиш с това меню на немски, но за теб може да е по-удобно, знам ли?
Та на въпроса...
Аз съм с голямата навигация, но менюто едва ли е по-различно. Когато избереш от основното меню “Audio” ти излиза едно подменю, където са изброени всички възможни източници. От там можеш да разбереш какво имаш или можеш да имаш. При мен по спомен излизат: Radio, CD/DVD, Memory card, Music register (което е 4GB хард диск) и Aux. На Aux входящото ниво на сигнал е по-ниско, защото това е своеобразен високоомов line in вход, където ти включваш нискоомов изходящ сигнал предвиден за слушалки. И ето ти по-слабия сигнал. Но така инженерите си пазят и предусилвателния модул, че ако не са го помислили, като нищо ще изгори и после музика - нюню.
Иначе това отметнатото TA е нищо повече от абревиатурата за Traffic Announcement. Ако не си запознат, това е опция, която ако е разрешена, ще прекъсне всякаква музика и ще ти активира радиостанция, която в момента съобщава за някакви проблеми с трафика. Самите радиостанции маркират въпросните емисии с ТА индикация.
А относно комуникацията през Bluetooth с телефон, тя е само за телефония при тези модели. От фейслифта на W204, натам, Bluetooth-a е с по-пълноценна употреба и извежда на екрана на Comand в колата менюто и иконите от телефона. През Aux каквото и да включиш, системата го разпознава като прост аналогов сигнал и нищо повече. Относно телефонния указател има една опция да се прехвърлят номера под формата на визитни картички, но iOS не поддържа подобен трансфер. Всъщност има едни осакатени приложения, които го мъчат това, но и отсрещната страна трябва да има такова приложение, а това в този модел на Мерцедес, няма как да стане. Аз си търся номерата от историята на входящи или изходящи повиквания и като ми остане малко време, си играя да създавам контакти в телефонния указател на колата, което е бая пипкава работа.
Edited by Kalin2007, 22 November 2018 - 13:02 .