Докладвам: след всички операции студено пуска в средата и вдясно. Откъм мен пуска топло. Това е бобинката, която беше със скъсана жичка. Запеклата след изчистването работи. По-нататъшна занимавка не си заслужава, намерих втора ръка за 33 лв. Благодаря за съветите, проблема е точно където предполагахте!
Климатика ме направи на маймун!Както си духа на най-студено, и изведнъж решава да пусне от най-топлото!
Started by shiki, 28 Jun 2018 - 15:42:37
23 replies to this topic
Posted 03 July 2018 - 17:26
Posted 03 July 2018 - 19:09
На добра цена си я намерил!Зимата купувах за 202 на познат за 70 лв.
Радвам се че е диагностициран проблема!
Радвам се че е диагностициран проблема!
Posted 03 July 2018 - 21:01
С времето просто здават багажа. А пък нов вентил е безбожно скъп.
Posted 03 July 2018 - 22:17
Един мъж от някаква Бургаско село беше наредил четири, като му се обадих бяха останали две-марка Бош. "Ситроник"-ците бяха ги взели. И моя е такъв, но не смятам да е проблем. Намерих и един от Цетка на Симеон за 40 лв., но е по-различен и не го взех. Та ако някой има интерес, ще му дам координати. Хайде чао,че има продължение на мача и става опасно!
Posted 04 July 2018 - 09:23
Хубаво е преди да монтираш новият стар дуо вентил. да го разглобиш и почистиш и него
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Posted 04 July 2018 - 15:27
ремонтни комплекти се намират в продавалника.
By Batev
Posted 04 July 2018 - 15:54
За почисване-ще го почистя. За ремонтен комплект не бях се сетил, мерси!
Posted 05 July 2018 - 17:45
Здравейте! Явно съм мноооого голям карък! Получих "новия" дуовентил, и реших да го почистя. Да, ама не! По-добре да не го бях пипал! От времето и жегата намотката залепва за корпуса, и стават едно цяло. Всеки опит за интервенция е обречен на неуспех! Сега имам един неработещ и един може би работещ вентил, ама ако му се пренавие намотката. Май новото си е ново!
Posted 05 July 2018 - 19:42
Виж тия ремонтни комплекти,за които писа ганкстера.Не знам какво включват и не съм чувал до сега за тях,но може да ги погледнеш и евентуално да свършат работа.
За нови дуовентили не мисли.Цената е около 660 лв.Такава беше за 202-ката с отстъпка от Аутопро.Иначе обявиха цена от 858.40 клиентска цена...!!!
За нови дуовентили не мисли.Цената е около 660 лв.Такава беше за 202-ката с отстъпка от Аутопро.Иначе обявиха цена от 858.40 клиентска цена...!!!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users