Колеги заслужава ли си да си купя w211 и по-специално 270 цди или 280 цди преди фейслифта . Имал съм преди това w210 и като цяло бях доволен от колата . После така се счетоха обстоятелствата че имах ауди ,форд , wv и всякакви други неща но някакви духа не мерцедеса ми липсва ,това да вози като лодка и да се чувствам като господ карайки го . Заслужава ли си w211 преди фейса или да търся някой друг модел .
заслужава ли си
Започната от firstduo93, 18 май 2018 - 19:07:14
45 мнения по тази тема
Публикувано 18 май 2018 - 19:07
Публикувано 19 май 2018 - 07:27
Щом ти харесва и искаш w211 значи си заслужава.Тя колата ще е твоя и ти ще си я караш.
Публикувано 19 май 2018 - 08:43
Колеги заслужава ли си да си купя w211 и по-специално 270 цди или 280 цди преди фейслифта . Имал съм преди това w210 и като цяло бях доволен от колата . После така се счетоха обстоятелствата че имах ауди ,форд , wv и всякакви други неща но някакви духа не мерцедеса ми липсва ,това да вози като лодка и да се чувствам като господ карайки го . Заслужава ли си w211 преди фейса или да търся някой друг модел .
Заслужава си, но трудно се намира запазена кола.
Публикувано 19 май 2018 - 09:03
Заслужава си, но трудно се намира запазена кола.
Колега срещал съм ти постовете и съм останал с впечатление че разбираш какво говориш . Искам да те попитам въпросната кола по-добра ли е от w210 . Освен това ако може да ми кажеш кой модел мерцедес се намира запазена , също харесвам Ц класата и цлк-то . Благодаря предварително. Иначе знам за СБС модула на колата но фейслифтовите Е класи ми се сториха скъпи . Бюджета ми е 10-11 бона .
Този пост е редактиран от firstduo93: 19 май 2018 - 09:04
Публикувано 19 май 2018 - 09:09
Ами аз карам такава(цлс но тя е същата), возил съм се на 210 и според мен има голяма разлика като поведение, визия, интериор и усещане. Разбира се е по-скъпа за подръжка.Колега срещал съм ти постовете и съм останал с впечатление че разбираш какво говориш . Искам да те попитам въпросната кола по-добра ли е от w210 . Освен това ако може да ми кажеш кой модел мерцедес се намира запазена , също харесвам Ц класата и цлк-то . Благодаря предварително. Иначе знам за СБС модула на колата но фейслифтовите Е класи ми се сториха скъпи . Бюджета ми е 10-11 бона .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 19 май 2018 - 11:24
По-добра е от 210,но е малко по-малка.Мое усещане.”Парите говорят”,имаше една такава песничка.
Скъпи са и си струва и ти го знаеш,щом търсиш пак Е-клас.
Мисля че бензинова се намира по-лесно,която да е в добро състояние,но има изключения естествено.
В Це класа и Цлк не търси изживяването за което говориш.
Те са по-стегнати коли.
Мисля че бензинова се намира по-лесно,която да е в добро състояние,но има изключения естествено.
Те са по-стегнати коли.
Този пост е редактиран от daimler1: 19 май 2018 - 11:26
Публикувано 19 май 2018 - 11:27
По-добра е от 210,но е малко по-малка.Мое усещане.”Парите говорят”,имаше една такава песничка.
Те са по-стегнати коли.
За бензиновата ще поспоря само, много малък е избора там. Иначе може би като цяло са на по-малко километри
Публикувано 19 май 2018 - 14:50
Вонко,ако не поспориш нямада си ти!
Точно за това писах че има изключения
Точно за това писах че има изключения
Публикувано 19 май 2018 - 15:19
Не. Не си заслужава. Ще попаднеш във Беда, голяма Беда.
firstduo93, искаш да говорим за предполагаема 15 годишна кола на незнайни километри и
още по лошо на незнайни дори и като число бивши собственици.
Трябва да си готов на много, ама на истина много Компромиси.
А това ти обръщение към vonko1988 :
Колега срещал съм ти постовете и съм останал с впечатление че разбираш какво говориш .
дори не ми се коментира. Нещо си се объркал. Тръгнал си в грешна посока.
Публикувано 19 май 2018 - 16:03
venci най-вероятно си прав за ремонтите но колата може да се купи за 7-8 бона , слагаме 2-3 бона ремонти и бюджета ми достига . Но пък то хората още w210 карат и са бетони пък защо по-новата да не може да се покара 2-3 години. Нямам възможност да си купя мерцедес от 2018 година , какво очакваш да направя ? Да си купя форд за 7 лв на ден ? Няма да стане !
Публикувано 19 май 2018 - 18:15
Аз не бих погледнал кола на 14-15 години за тези пари. Нищо че е Мерцедес W211.
Хубави коли са но на тези години и пробег е мазохизъм.
И да, Форд за 7лв/ден ще караш нова кола с гаранция.
Публикувано 19 май 2018 - 18:17
venci най-вероятно си прав за ремонтите но колата може да се купи за 7-8 бона , слагаме 2-3 бона ремонти и бюджета ми достига .
Колега, идеята на vencislav, която напълно подкрепям, е че тези "2-3 бона ремонти" може да са само първата серия на филма. Прочети му пак мнението. За толкова стар автомобил или скачаш на някоя музейна, с пълна сервизна история, с 2-3 ясни собственика (която ще е на много по-различни пари) или се откажи. Няма шанс да удариш кьоравото за 7 бона.
А това ти обръщение към vonko1988 :
дори не ми се коментира. Нещо си се объркал. Тръгнал си в грешна посока.
Що го сряза, бре? Щеше да е забавно
Публикувано 19 май 2018 - 18:20
Аз не бих погледнал кола на 14-15 години за тези пари. Нищо че е Мерцедес W211.
Аз пък ще го посъветвам да си купи 15 годишен мерц, вместо чисто нов кенеф за 7лв на ден. Живота е твърде кратък за безлкчни автомобили
Публикувано 19 май 2018 - 19:06
То този тип автомобили са пълен боклук. Чичо ми има кия 2016-та на 5 хиляди км, която си купи за 26 бона . Ами карах го и не останах впечатлен от абсолютно нищо , никакво усещане , некачественна музика ,нищо.... Единственното което предлага е че е нова кола и няма да се счупи няколко години, но въпреки това не си заслужава. Такива фордове,дачийки и всякакви други боклуци не са за мен . За мерца сте прави че филма може да е голям но поне ще карам кола а не кошница . Иначе може да ми препоръчате и друг модел кола за около 10-11 бона бюджет , единственното условие е да е мерц.
А и да добавя че на мен кола не ми трябва за придвижване тъй като имам с какво да се движа ,имам бусове и тн .. . Кола ми трябва само за кеф .
Този пост е редактиран от firstduo93: 19 май 2018 - 19:10
Публикувано 19 май 2018 - 19:29
Купи каквото ти е на сърце. Въпросът беше дали си заслужава, аз казах не.
Инак хората си карат тези коли и ще ги карат още много дълго време,
никой не се оплаква, напротив, хвалят си ги. Важно е да попаднеш на хубав автомобил,
освен ако не си някой реставратор. Избора е само твой но ако ще обсъждаме нещо
поне дай конкретен автомобил който си харесал.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни