Здравейте,имам следния проблем. Климатроника ми духа само от двата странични въздуховода и предното стъкло без значение на каква позиция е настроен. Ще съм благодарен ако споделите от къде да започна да търся проблема.
Проблем с клапите на климатроник W210
Започната от Alien_l4, 15 май 2018 - 13:17:28
6 мнения по тази тема
Публикувано 15 май 2018 - 13:17
Публикувано 16 май 2018 - 08:53
Имам колата повече от година и от самото начало имаше грешка (f) на клапата на климатроника човека ,който ми обслужва колата сподели ,че не е нищо фатално и е възможно да записва тази грешка без причина .Моя въпрос е от къде да започна. Иска ми се да проследя вакумите, защото открих един откачен вакум от задната страна на всукателния колектор и не намирам къде отива.
Публикувано 18 май 2018 - 11:50
Добре да започне по друг начин.Къде в София има човек запознат стози екзотичен модел кола. И също така толкова мистериозен проблем.
Публикувано 04 юли 2018 - 09:03
Проблема е решен не беше нужна диагностика. Всички клапи на тази кола са вакумни и моите съмнения за вакумния маркуч не бяха напрази
Публикувано 09 май 2019 - 14:06
Проблема е решен не беше нужна диагностика. Всички клапи на тази кола са вакумни и моите съмнения за вакумния маркуч не бяха напрази
сподели какво си правил, да знаем и останалите?
Публикувано 10 май 2019 - 07:52
Преди много, много години, при мен се оказа разкачена тръбичка от вакуумната система.
Снимките по-долу са зад дясната кора в краката на пасажера.
При мен липсваше целият тройник.
След възстановяване проработиха нормално.
Преди:
След:
И клапите не са просто вакуумни - електро-пневматични са.
Тоест не става само с вакуум и само с ток.
Трябва комбинация от двете, че да е по-сложно
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни