Здравейте на всички!
Наскоро смених колата, благодарение на няколко напътствия от вас, та да се похваля - Mercedes C Class 2011, 156hp, 7G-Tronic, petrol.
Оглеждам се за читав сервиз за смяна на консумативи - масла, филтри и всякакви други течности.
На дисплея на колата изкарва, че е време за Service B1, което, до колкото четох, означава, че е време за смяна на гореизброените неща, но ме поправете, ако греша. Също така разбирам от книжките в колата, че това се прави на всеки 20 000км, поправете ме, ако греша.
За момента ми препоръчаха сервиза в гр. София, кв. Дружба - airshox, но ми дават двойна цена на тази в Silver Star, което е малко странно за мен.
Също така, търся и някой, който може да update-не BECKER MAP@PILOT навигацията, понеже липсва картата за България, а и за региона, като цяло. Липсва ми диска към нея.
И един по-съществен въпрос. При скорост над 110-120км/ч започва тресене от задната част на колата. Вчера бях на баланс и имаше 20грама разлика в гумите, но и след това тресенето продължи да го има.
Някой срещал ли е такъв проблем? С оригиналните алуминиеви джанти съм, но гумите ги водят 4-сезонни и ми изглеждат поизтъркани. Приемам препоръки за летни гуми, предполагам същите размери, каквито са и сегашните. (245/45/17)
Ще съм благодарен на малко помощ за горните неща. Благодаря!