Джаки ,119 мотор на Г ,не се монтира.Първите много малки версии 500, 92-94г са 117 мотор и после направо 113 мотор.Както казва даймлера ,вземаш една Г 230 и и мяташ един 104 и става чук ,палиш го с мега ,за да не си играеш много ,скоростите ако са автомат се запазват и те така.Правено е и става.Единствено картер трябва за Г да си купиш, че е по различен е и някой други нещица разбира се,не е чак плъг енд плей,но не вярвам да е хиляди левове.Отдавна и аз ги мисля тези щуротии,ама 460-ка без ръжда трудно,463-ка ,още не ми достигат малко ,абе няколко хиляди лева,да съм точен.
Прав си от всякъде
Реших, че М 119, ще е чудесен за това купе, но М 113 Е50 или Е55, явно са по -добрия вариант...
Намерих аз няколко добре изглеждащи 463-ки за около 20 К пари, почти колкото ми излезе купето (малко трудно ще му взема толкова обаче хехе), та не е невъзможно, ама ...засега просто си говоря
Ей това тука е било голяма заигравка!Много пара е трошена,много киснене по сервизи е било!За да е Г обаче,нещо такова ми се върти,някакво Лукс апартаментче
Въпроса е обаче дали ще изпълни представите и ако ги изпълни,след като омръзне какво се случва...
https://www.mobile.b...86&slink=6t0gzn
Късата база просто не ми харесва и това си е...
А за това с омръзването си аЦки прав...Верно е, че мъжете не порастваме, само играчките ни стават по-скъпи, но напоследък забелязвам, че и играчките не ми носят кой знае колко дълга радост...
Започнах да мога да си позволявам някои глезотии, но тръпка нула почти, а се оказва, че каквото и да имаш, нямаш ли вярна и приятна компания-нищо не става, така че-опичайте си акъла и имайте добри другари