Здравей колега имам w211 2003 г имам проблем с копчетата на волана ходих при майстор и ми казва че е лентовият кабел сменихго и пак неиска смемих и платката тази дето всичко се случва в нея и пак нищо та ако някой е разрешил подобен проблем нека помогне защото много ме дразни така,благодаря за отделеното време.
Проблем с копчетата на волана
Започната от Е270, 08 апр 2018 - 22:32:18
9 мнения по тази тема
Публикувано 08 април 2018 - 22:32
Публикувано 09 април 2018 - 21:20
Копчетата въобще ли не работят или дано на моменти?Здравей колега имам w211 2003 г имам проблем с копчетата на волана ходих при майстор и ми казва че е лентовият кабел сменихго и пак неиска смемих и платката тази дето всичко се случва в нея и пак нищо та ако някой е разрешил подобен проблем нека помогне защото много ме дразни така,благодаря за отделеното време.
Публикувано 10 април 2018 - 06:36
Нищо даже несветят
Публикувано 10 април 2018 - 09:02
Не знам а коя платка говориш... има няколко типа волани. Версия с модулче зад бега, версия без. Ако си с пера на волана, също има вариации. Това което е станало, е че вероятно са ти сложили просто някакъв волан, защото твоята е била с гръмнал бег. Със сигурност може да се оправи, но трябва някой със STAR да тества какво точно не отговаря. После в някакъв морга тествате докато уцелите. Тези които са сменяли лентовия кабел може допълнително да са омазали нещо.
Публикувано 10 април 2018 - 09:13
Имам предвид тази пладка дето всичко по кормилната колона се включва в нея автопилот,ръчката за мигачите,датчик угал завиване,включително лентовия кабел,всички изброени работят без самият волан!!!
Публикувано 10 април 2018 - 09:20
Колега Е270, само да вметна, че майстор подменял електроника (платката за която говориш) без да е закачил колата на Стар Диагностика не е майстор!
Отиди някъде на диагностика, където да ти закачат колата хора със знания и най-вече с подходяща техника за ремонтиране на Мерцедес.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Отиди някъде на диагностика, където да ти закачат колата хора със знания и най-вече с подходяща техника за ремонтиране на Мерцедес.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Публикувано 10 април 2018 - 09:26
Закачия но нищо непоказва можеби дето не е оригинална програма май ще се наложи да идя до балкан стар
Публикувано 10 април 2018 - 09:58
Ууу, мазеляк е станало като са сменяли задната.
Не искам да съм лош пророк, но може и да не са в състояние да ти решат проблема там.
За сметка на това като напишеш в гугъл: "сервиз мерцедес пловдив" ще излязат доста резултати на алтернативни сервизи, където са виждали и могат най-малкото да те насочат
Публикувано 10 април 2018 - 10:38
1. Светят ли ти копчетата на волана?
2. Нито едно копче ли не работи?
Публикувано 10 април 2018 - 11:42
Абсолютно нищо
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни