Здравейте колеги.
Вероятно става банално всяка седмица да се писка тема за избор на кола, но съм на мнението, че колкото повече очи видят толкова по добрем, а и в обсъждането ще вземе да изкочи някоя истина.
Сега конкретно на въпроса. Идния вторник ще продавам моята кола (това зашото днес я спазарихме а няма работещ нотарисус), и ще се търси следващата. Колата ще е задължително Мерцедес и приоритетно Е-клас защото съм семеен с две деца.
Бщджета ще е около 12000 - 13000 за колата, като вероятно това е горната граница. Разбира се ще може да се завиши стига да има защо.
Конкретно съм се спрял на този автомобил https://www.cars.bg/offer/c2434138и мисля да ходя да го гледам, но това не означава, че ще се купува. Просто ми е удобно да отскоча да го видя. За конокретната обява знам, че е преди фейслифта и има опасност да има проблем с прословутия модул за спирачките. Освен това е с 2.7 мотора на който му се носи слава, че пука глави, но обявата ми се струва реална, при положение, че е в горния ценови диапазон за префейсова 211.
Моля за вашите мнения и евентуално други предложения. Не съм се ограничил конкретно на седан и дизел.