Здрайвете,
някой ходил ли е на тези промоционални прегледни(зимни/летни), които ги рекламират по 49лв. из интернет? Че даже сега и органайзер за багажник получаваш. Някакви мнения?
Този пост е редактиран от vbogoev: 05 април 2018 - 13:24
Публикувано 05 април 2018 - 13:23
Здрайвете,
някой ходил ли е на тези промоционални прегледни(зимни/летни), които ги рекламират по 49лв. из интернет? Че даже сега и органайзер за багажник получаваш. Някакви мнения?
Този пост е редактиран от vbogoev: 05 април 2018 - 13:24
Публикувано 27 април 2018 - 21:42
Публикувано 27 април 2018 - 22:55
Преди 10ина години процедурата беше същата като гледам лошо няма. Събираш малко официални документи от дилъра... Помагат при последваща продажба на по-читавите коли.
Премериха ли състояние на антифриз (рефрактометър) и спирачна течност (не знам какъв е уреда) или просто погледнаха дали има?
Публикувано 27 април 2018 - 23:10
Публикувано 27 април 2018 - 23:12
въх... (и спирам преди да почна да псувам за доливането)
Публикувано 28 април 2018 - 08:55
въх... (и спирам преди да почна да псувам за доливането)
Публикувано 18 май 2018 - 13:56
Така така - долива се, че да може след годинка две да идеш за нова рейка
Публикувано 29 март 2019 - 12:39
Малко са несериозни от Силвър Стар. Миналата събота ходих в сервиза в Бургас и им казвам: така и така,искам да сменям масло на ск.кутия и диференциал,колата е ретро,имам клубна карта,каква оферта ще ми направите.Човека ми обърна нужното внимание,записаха данните,вкараха ме в системата и ми казва,ще ви се обадим или пратим и-мейл,защото трябва да проверим какви масла ще трябват за толкова стар автомобил.И.....още чакам някой да се обади.Малко ми е чудно,че може да съм ги затруднил толкова!
Публикувано 30 март 2019 - 17:32
Да кажа,че вчера ми пратиха офертата за смяна на маслата.С известно закъснение,но е пратиха. Не знам дали следят постовете в групата,може и да е случайност.И точно вчера си бях оставил колата на друг сервиз.С отстъпката щеше да ми излезе 3 пъти по-скъпо отколкото ми взеха.Бях готов да е обслужат в Силвър Стар,въпреки,че знам колко по-скъпо излиза,но закъсняха с 1 ден.
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни