Преди да запаля ми излиза надпис:Service in B 700km.Доколкото разбрах това е за смяна на масло и филтри.
Вси4ко съм сменил и просто искам да махна надписа.Доколкото разбрах ставало с клю4а.
Публикувано 19 февруари 2018 - 15:59
Преди да запаля ми излиза надпис:Service in B 700km.Доколкото разбрах това е за смяна на масло и филтри.
Вси4ко съм сменил и просто искам да махна надписа.Доколкото разбрах ставало с клю4а.
Публикувано 19 февруари 2018 - 16:17
Даваш на контакт.
Отиваш на менюто където ти показва оставащите километри до сервиз. Онова с двата гаечни ключа на дисплея.
Натискаш и задържаш бутона отстрани на таблото за нулиране на дневния километраж.
Появява се надпис, който ти казва натисни още веднъж бутона ресет за да потвърдиш.
Публикувано 19 февруари 2018 - 20:26
Даваш на контакт.
Отиваш на менюто където ти показва оставащите километри до сервиз. Онова с двата гаечни ключа на дисплея.
Натискаш и задържаш бутона отстрани на таблото за нулиране на дневния километраж.
Появява се надпис, който ти казва натисни още веднъж бутона ресет за да потвърдиш.
Още утре ще го пробвам тоя номер,защото майстора,който ми оправя колата твърди ,че ставало само с лап топа......
Публикувано 21 февруари 2018 - 16:32
Мерси много стана както каза.
Публикувано 25 февруари 2018 - 11:12
За W204 дали ще сработи така?Даваш на контакт.
Публикувано 27 февруари 2018 - 20:24
Да станаха нещата,просто след като изпише да натиснеш пак чека,отново трябва да се задържи за момент копчето,а не само да натиснеш и да пуснеш.Иначе благодаря на колегата за напътствията,сега пак си е на 20 000 за смяна
Публикувано 27 февруари 2018 - 21:42
За W204 дали ще сработи така?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Съмнявам се да стане на 204, но можеш да опиташ. По скоро няма да стане, защото има защита за такава манипулация.
Аз нямам намерение да го правя, защото си водя ел.книжка на колата в Мерцедес.Така винаги ще може да се види какво, кога, къде и на колко км е правено нещо по колата. Това всъщност е и прословутата проверка при покупка на даден автомобил в Силвър стар ( мерцедес Германия ).
Публикувано 27 февруари 2018 - 22:32
За 204 можеш да занулиш също, но е по малко по - различен начин. Клипчета в ютуб колкото щешЗа W204 дали ще сработи така?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 02 март 2018 - 22:55
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни