Здравейте колеги . Искам да си кажете мнението за w204 1.8 kompresor. Смятам да взимам такъв за жена ми.
Закупуване на w204
Започната от Никола Василев, 27 дек 2017 - 15:36:38
4 мнения по тази тема
Публикувано 27 декември 2017 - 15:36
Публикувано 03 януари 2018 - 09:50
Здравейте колеги . Искам да си кажете мнението за w204 1.8 kompresor. Смятам да взимам такъв за жена ми.
Здравей колега, имаше тест на Аутобилд в Герамния на w204 180kompressor 156к.с и подробно описание за ремонти и проблеми до 400 000км.
http://www.autobild....t-11360195.html
Ето ако ти е интересно, на немски е обаче, отзивите на Аутобилд са много позитивни за колата има и подробно описани разходи за поддръжка в Германия, тук могат да бъдат намалени най-малкото заради по-евтиния труд и ментетата части (последното е шега с голяма доза истина).
Като цяло модела е доста сполучлив, болежка е заключването на волана, при някои коли от Австрия и Германия може да има драма с ръжда на задния мост, малко по-пластмасови са вътре преди фейслифт. Останалото е въпрос на късмет и хубав оглед преди покупката.
Успех, дано съм бил полезен.
Публикувано 03 януари 2018 - 10:01
Имам двама познати с такива коли (W204 180K), купени нови от дилър в България преди 10г. Изключително доволни са.
Този пост е редактиран от bronc: 03 януари 2018 - 10:02
Публикувано 03 януари 2018 - 21:23
Вече купих такава. Внос е от Швейцария ама по към Италия. Няма точка ръжда поне аз не виждам. Предстои ми да и сменя маслата и може ли да ми дадете съвети каква марка да слагам.
Публикувано 03 януари 2018 - 23:10
Вече купих такава. Внос е от Швейцария ама по към Италия. Няма точка ръжда поне аз не виждам. Предстои ми да и сменя маслата и може ли да ми дадете съвети каква марка да слагам.
Относно маслото, колкото хора, толкова и мнения... Вземи масло което отговаря на предписанията/стандартите на производителя за мотора и от място където можеш да се довериш на произхода.
Според мен това е по-важно от марката, много приятели карат с xado понеже нямало ментета, други си поръчват от Германия от ebay, аз ползвам Fuchs понеже го взимам от вносител и не съм имал никога проблеми и оплаквания (неприятни шумове или да ми е губил масло мотора).
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни