Покупка на Е 350
Started by Ivaylo333, 25 Dec 2017 - 22:05:43
41 replies to this topic
Posted 27 December 2017 - 19:18
Не искам да споря,а и нама смисъл,но когато исках да си вкарам кола от САЩ преди малко повече от две години говорих много дълго с двама отделни вносителя.Или по-точно хора които се занимават с внос на коли от САЩ.Единия беше много наш човек,а другия силно препоръчан,така че имам доверие на обясненията още повече че се препокриват.Общо взето,не че няма невъзможни неща и ако се чака може да изпадне нещо хубаво и евтино и някой търговец да може да го докопа(става въпрос да търсиш точно определена кола),но в общия случай за да дойде изгодно колата до Бг.трябва да е леко ударена.От там нататък определени документи трябва да се извадят.Няма проблем да се набавят евтини частите които са нужни за ремонта и тук да се извърши той.На малко километри евтини коли в топ състояние според мен няма никъде.
Японките пък дето ги коментират колко са хубави,все ми ехти един въпрос в главата.
На тях как им се проверяват колометрите?Говоря за класиките на по 15-20 години,дето са влизали в системата за последно преди десет?
Японките пък дето ги коментират колко са хубави,все ми ехти един въпрос в главата.
На тях как им се проверяват колометрите?Говоря за класиките на по 15-20 години,дето са влизали в системата за последно преди десет?
Posted 27 December 2017 - 21:23
Тоше, спор няма. Никъде няма чудо при цена и качество. Може да не си говорил с правилните хора, но е факт че ако искаш по-евтин GL или Cayenne например, звъниш на правилния човек в Щатите или Канада. Особено периода 2006-2012. Говорим за нови и скъпи коли. Не за кошници на по 15 години. Сега е малко по-различно разбира се.
Весели празници
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Весели празници
Edited by hipopotyk, 27 December 2017 - 21:24 .
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Posted 27 December 2017 - 21:54
Докарването също не е скъпо, ако се консолидира контейнер или се докарат 3 в един до Бремерхафен примерно, та дори и Варна-Запад.
Всичко друго са спекулации и митове на чуто и недочуто
И как ще влязат 3 коли в един контейнер, било то и 40-футов? Или ограничаваме термина "коли" до VW Up?
Posted 27 December 2017 - 23:29
Вдигат се и се слагат под ъгъл естествено. 40 футов да. И джипове също. Или 2 коли с багаж или джетовеИ как ще влязат 3 коли в един контейнер, било то и 40-футов? Или ограничаваме термина "коли" до VW Up?
Posted 28 December 2017 - 00:03
Вдигат се и се слагат под ъгъл естествено. 40 футов да. И джипове също. Или 2 коли с багаж или джетове
Научих нещо ново.
Ако не го бях видял, трудно щях да повярвам, понеже 40 футовият контейнер е около 12 на 2,4 метра (дължина по височина).
Даже и 4 коли пасват.
Posted 28 December 2017 - 01:45
А какво става ако излезне буря и контейнера се лашка 5 - 6 часа в океана.
Posted 28 December 2017 - 02:15
https://www.mobile.b...83&slink=5myi77
https://www.mobile.b...00&slink=5myi77
https://www.mobile.b...70&slink=5myi77
Мнения ? Утре ще гледам втората и третата, първата има Вин номер на една от снимките + http://carinfo.kiev....su=n5f8y6cdygbw
Posted 28 December 2017 - 03:53
Първата е 4Matic. Нещо не са толкова здрави май доколкото разбрах. Колегата vbogoev беше закъсал в Румъния заради 4матика. Ето я темата.
Втората изглежда добре. Има доста екстри като седалки с памет и надуване. Подгрев и обдухване. Но съдейки по капака и стойката за номера явно е канадска.
Третата и тя е в същата автокъща като втората. Предполагам със същия произход. Канада.
Иначе ако мислиш за купе и дизел виж тази. https://www.mobile.b...46&slink=5myt69
На реални километри е. Доста е запазена. Беше на колегата Blond от форума.
Posted 28 December 2017 - 04:38
Първата е доста прилична за тези €.... направо си е хубава
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Posted 28 December 2017 - 08:42
Първата и на мен ми се струва най-истинска. 4 matic-а изобщо не е проблем, а е огромно удобство в лед и сняг. Естествено като при всеки един механизъм са възможни проблеми. Имал съм W211 4matic, до 120k., когато я продадох, не съм имал никакъв проблем с 4matic-a. А и по принцип много малко технически проблеми имах с този автомобил.
На втората, освен описаното по-горе, ми се струва че няма как да е на 56000 км. Това е пробега на 2-3 годишен автомобил.
Posted 28 December 2017 - 10:11
Определено първата си заслужава, натъпкана с екстри и добре поддържана.
Posted 28 December 2017 - 11:28
Втората и третата са японки.
Posted 28 December 2017 - 11:33
не е невъзможно, макар че са укрепени доста добре. Аз не съм имал проблеми, но в цената влиза и застраховка естествено. Лашкането иначе е доста повече.А какво става ако излезне буря и контейнера се лашка 5 - 6 часа в океана.
Posted 04 January 2018 - 00:58
Ами да се похваля, днеска станах собственик на първия си мерцедес . Този, който беше в първата обява от по горния ми пост . От София до Габрово ми даде 8,1 разход, което за мен е супер .
Posted 04 January 2018 - 08:55
Честито колега, много да те радва и много безгрижни километри! Ако добре си спомням обявата беше доста натоварен с екстри
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users