Led крушки
Започната от Borovkata, 12 дек 2017 - 17:41:04
7 мнения по тази тема
Публикувано 12 декември 2017 - 17:41
Здравейте колеги,имам следната дилема за късите светлини на колата.Карам в момента с ксенон но почва да ме дразни защото се занимавам през 3 месеца с него.Добре свети НО.И се чудя дали да си сложа лед и да махна този ксенон.Но незнам дали ще съм доволен как свети ,имали проблеми или ако имат какви.Ако някой си е монтирал и има наблюдения да помогне.
Публикувано 12 декември 2017 - 18:21
LED-крушките, които ще сложиш пак ще са китайски.
Ксенонът, дето те мъчи нисък или висок клас е? Понеже евтино каквото и да вземеш ще е същото.
Според мен си стой на ксенона (или го смени с такъв от над 100 лева, ако ти се трошат пари), че китайците точно са се научили да ги правят.
LED-крушките имат фокус само в една точка и оттам става сложно при ползването им с лупи. Нямаш гаранция, че ще ти се насочва светлината към пътя.
Иначе и аз съм заинтригован, за слагане на LED, но само от голям производител и едва когато станат легални за монтаж.
Публикувано 12 декември 2017 - 20:16
Ксенона е 180 лева с гаранция 2години.E колко да е хубав .Крушките които съм харесал 130 казват ,че леда е филипс.Затова питах някой дали има наблюдения
Публикувано 12 декември 2017 - 20:39
Аз съм с LED на късите на фар с лупа и честно казано не съм доволен, НО явно при мен проблема е в лупите. Преди да сложа LED-а бях с халогенни крушки и се надявах да се покачи осветеноста, но такъв ефект няма, ефекта е че сега ми пищи за изгоряла крушка и ще ги махам тия дни. Ако искаш мога да ти ги дам за проба, не ми е проблем (мойте са h7)
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 12 декември 2017 - 20:54
Хари, той е с D2S, няма да стане. И вероятно проблема ти е в лупите. Имах подобен проблем като взех колата и занесох фаровете да ги рециклират - няма общо ! Има снимки в темата за моята кола. Ако искаш виж ги да не спамя и тук и ако имаш питания, звънни ще те пратя
И аз съм на мнение да се придържиш към ксенона, вероятно някъде нещо по системата не е в ред.
Карал съм с ксенонови крушки от 10 до 100 лв/бр и са издържали долу горе еднакво време.
Последния път като ходих в Луксима да си взимам крушка, ги питах защо са си намалили гаранцията на единична крушка от 6 на 3 месеца и отговора беше
"Вече не ги правят така качествени като преди". Тоест.. дори и скъпите са не много читави китайци.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...

Публикувано 12 декември 2017 - 21:30
Рефлектори.Рециклиране на рефлектори и чистене на лупи.
Публикувано 13 декември 2017 - 00:22
Здравейте колеги,имам следната дилема за късите светлини на колата.Карам в момента с ксенон но почва да ме дразни защото се занимавам през 3 месеца с него.Добре свети НО.И се чудя дали да си сложа лед и да махна този ксенон.Но незнам дали ще съм доволен как свети ,имали проблеми или ако имат какви.Ако някой си е монтирал и има наблюдения да помогне.
Колега, за фабричения ксенон на колата ли пишеш, че те дразни?
Ако отговорът е "да", то на твое място не бих пипал каквото и да е. Само по-зле ще стане.
Публикувано 13 декември 2017 - 08:29
Не допълнителни слагам.От авто къщата бяха си го взели всеки знае колко лесно се маха и колко пари струва.За това се монтира нов който трябваше да не дава ядове ама?????
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни