Здравейте колеги, доста се рових днес и така не успях да намеря нещо определено - интересува ме електрическа задна щора от седан W124 става ли на купе?
Електрическа щора наЕл. щора от седан става ли на купе
Започната от ognian1981, 29 ное 2017 - 00:04:31
5 мнения по тази тема
Публикувано 29 ноември 2017 - 00:04
Публикувано 02 декември 2017 - 02:06
Така ли няма някой който да е наясно с проблема? Аз къде ли не се рових и нищо точно определено не можах да намеря? Каква може да е разликата между двете - на ширина ще е същата, на дължина си мисля, че и там няма да има разлика. Щората ляга на задната кора - значи и там трябва да не е проблемно? Така поне си мисля.....
Публикувано 02 декември 2017 - 09:14
Така ли няма някой който да е наясно с проблема? Аз къде ли не се рових и нищо точно определено не можах да намеря? Каква може да е разликата между двете - на ширина ще е същата, на дължина си мисля, че и там няма да има разлика. Щората ляга на задната кора - значи и там трябва да не е проблемно? Така поне си мисля.....
То и аз така си мисля,ама не съм сигурен .
Публикувано 02 декември 2017 - 10:31
Като бивш собственик на купе ще кажа че щората от седан,няма да стане.
Първо на дължина.Задната кора на купето е по къса от тази на седана,с малко но е по къса.
Второ,стъклото на седана е с различна извивка от тази на купето.На купето задното стъкло е като сфера,на седана седи малко право в средата.
Ако стане по дължина на шината,то при разгъване няма да пасне хубаво на задния прозорец.Може да не се разгъне до край и да опира в горните краища.
Трето,задния прозорец на купето е по полегат от този на седана.На седана ъгъла е по малък.Седи по изправено стъклото.
Публикувано 02 декември 2017 - 11:20
Колегата nostradamus e прав. В mbworld колегите от чуждите форуми също пишат, че не става ... И отделно видях и двата вида щори - за купе и за седан - остави, че кората е различна заради формата на стъклото, ами и самата щора няма нищо общо - различни са ...
Публикувано 02 декември 2017 - 14:00
А...кофти!Значи няма да стане.. Соррри!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни