По въздух,,,,
По вода,,,
Та от 9 държави=в десета
Ето я
С това си признавам, че трябва да почерпя
Сега за колата:
Първо лошото:
Сега разбирам, колко запазен е бил предния ми CL....
Не знам дали хитрееше тоя, но нито един дефект не се виждаше на снимките...
- Бронята е чукната в левия ъгъл и пласт боя свален, иначе счупено няма
- Боята, която е заводска дезайно, никва я няма на снимки е чук, но иначе е мъка
- Има доста ожулвания по цялото тяло, като особено дразнеща е една лека вдлъбнатина на задния капак...ю
- От екстрите, които са опоскани, почти нищо не работи
Изобщо няма: Печка, Self leveling на фарове, ASL (селф левелинг на амортисьорите), ESP (с ASR е), хладилна жабка в подлакътника отзад
Има:
1. Телефон (даже и работи, но не виждам приложение засега)
2. Мемори и ел. седалки, които работят безупречно, с изключение на това. че като натиснеш копчето за мърдане на седалката, никакъв ток не ги мърда....
3. Задна щора, която издава някакви мъченически шумове, но не се прибира
4. Шибидах, стъклен, работи, не капе (егаси)
5. Мърдащи Облегалки (Предстои тест)
6. Ел. огледала-ни дума, ни вопъл, но стон....
7. Подуване на седалката-работи, но е много неугледна пластмасата до седалката
8. Ел. регулиране на волана-не работи по никакъв начин
9. Ел. изваждане на колана за аятомобила-не работи, издава някакви жални звуци
10. Автоматичното отваряне на багажника-работи
11. Вакуум врати и багажник-работят
12. Монохромно (мисля) огледало за задно виждане и сензор дъжд-работи
13. Монохроматичните огледала липсват и са сложени някакви други, и двете коруби на огледалата са счупени и закрепяни някак си
Салона, изглежда леко захабен, най-много пътническата седалка? Подлакътника е дразнещо надраскан по ръбовете, няма стелки, директно на мокета в кушето
Сигурно се питате, е защо аджеба я купи, като в Бг има поне една 600, със всички екстри и същите пари...
ми почти се бях отказал да я купувам, когато все пак тоя тръгна да ме вози.
Тука идва Доброто:
Ускорението беше както си трябва, а звука беше неподправеният, истински В8, така че СЪРЦЕТО на колата беше там....като ми каза, че му се е счупила трансмисията и е сменил всичко, знам че не ме лъже, защото е прескочил километрите на които се чупи. освен това, каза, че е подменил цялата климатична инсталация, включая таблото за управление, за 4000 евра....уж...
Колата е с чисто нови летни гуми, но размера ми се вижда кофти, а и летите джанти са доста очукани
Аз си мисля, че толкова много елвктрически неща да не работат, знаи мое д е някой гоям предпазител...
Ще има нуда от доста работа така че Вашите свети ще са безценни
Така или иначе, официално пак съм Мерцеовод, ей така от едното нищо