Здравейте
Първо искам да се извиня, затова че публикувам тема, отнасяща се за друга марка автомобил в този форум. Идеята ми е да получа отговор от неутрален потребител.
От известно време съм решил да си закупя нов автомобил. Критерийте ми бяха, той да бъде комфортен, просторен вътре в купето, добре изглеждащ и да бъде с голям багажник. Гледах, гледах и в крайна сметка се спрях на два автомобила - Audi A7 2011-2012г. и BMW Gran Turismo 2011-2012г. След малко повече инфо, огледи и тест драйв установих, че аудито е доста по-добрият избор (нищо лично към феновете на GT). Искам да отбележа, че съм фен на дизела и задължително ще я взема дизел. По този случай ми препоръчаха 3.0TDI 245к.с (бил най-добрият избор за дизелов мотор). Разбрах също, че колата за сега няма доста изявени по-сериозни проблеми, което до някъде ме обнадеждава.
Та ако може да изкажете някакво мнение относно автомобила. Някой ако има някакви впечатления (било то добри или лоши), препоръки и като цяло според вас заслужава ли си инвестицията.
Благодаря предварително и лек ден/вечер
Мнение за Audi A7
Started by Давид, 18 Oct 2017 - 23:25:48
8 replies to this topic
Posted 18 October 2017 - 23:25
Posted 19 October 2017 - 10:49
Не се сдържах . Извинявам се.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Posted 19 October 2017 - 11:45
Мисля, че в това ауди го няма проблемния мултитроник. Колата е изцяло на базата на А6 4G. До колкото знам, най-балансирания и безпроблемен мотор е 3.0 TFSI. Ако е подържана, не би трябвало да има сериозни драми.
Posted 19 October 2017 - 12:03
Карал съм такова с 3.0 дизел. Беше пипнато и вървеше доста доволно. Екстрите бяха повече от достатъчно....но това е адски ниска кола за мен. Така и не можах да намеря удобна позиция.
Posted 19 October 2017 - 14:10
Карал съм такова с 3.0 дизел. Беше пипнато и вървеше доста доволно. Екстрите бяха повече от достатъчно....но това е адски ниска кола за мен. Така и не можах да намеря удобна позиция.
Здравей !
Ами аз съм 1,85 висок и ми е комфортно както отпред на шофьорското място, така и отзад на задните седалки. Реално много ме притесняваше точно задното пространство, тъй като покрива е доста скосен и мислех, че няма да имам място за главата. Слава богу не е така !
Posted 19 October 2017 - 14:12
Не се сдържах . Извинявам се.
Здравей !
Спокойно Реално аз не робувам на марки, просто A7 отговаря на изискванията ми.
Posted 19 October 2017 - 17:22
Аз съм 1.85 висок и ЦЛС-а, който проверено е същия размер като А7 за отпред ми е идеален. И двете обаче отзад са ми нисички и най-вече мястото за краката. В А7-цата отзаде е същата работа като в ЦЛС.
Posted 19 October 2017 - 18:30
A7 e един от най-красивите автомобили в последните години.
Определено не мисля, че е тесен отзад. Все пак бай германците не са от най-ниските хора на планетата. Отварянето на багажника като на Октавия е много функционално.
Интериорът е много пипнат, изобщо не прилича на онези абсурдни залитания, които се наблюдаваха при А5.
Не съм се интересувал детайлно за модела, но определено е много изискана кола.
Бензиновите й мотори не ме трогват... ама хич за основна кола.
Не познавам никой, който има такава кола, което е странно, но предвид че е А6 отдолу, едва ли може да се очакват някакви по-големи изненади.
Posted 19 October 2017 - 18:49
Коце, аз съм пробвал даже и малко зад волана.Интересувал съм се доста от модела, защото за мен това е топ модела на ауди. Дизела 3.0 макар и по-надежден от стария си има болежки. 3.0 TFSI е най-здравия и балансиран мотор, върви идеално има ряз и в същото време е равномерен. Това не е някой умрял атмосферен шестак...
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users