Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Колата се тресе - Моля за помощ (ЦЛК 209 - с ГАЗ е)CLK A209 /1.8/163 коня/2004-та год

• Please log in to reply
4 мнения по тази тема

#1 Svetly7

Svetly7

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    CLK w208 2001 Kompressor /163/facelift/black/navi/leather
    CLK w209 2004 Cabrio /163/leather/black

Публикувано 07 октомври 2017 - 18:20

Здравейте колеги!

Надявам се че всички сте добре защото това е най - важното :beer

Това лято за пореден път се влюбих от пръв поглед в представител на марката , неможах да устоя и си го купих след като Баи Васо одобри машината. Мерцедесът е ЦЛК 209 Кабриолет,163 коня 1.8 от 2004-та година края.

Никога не съм бил привърженик на ГАЗ-та за да не кажа че съм противник поради мои си убеждения с който не искам да товаря никого.

ТА...както казах влюбих се в колата от пръв поглед а тя беше с монтирана ГАЗ - мръщих се мръщих се пък после стиснах зъби и я купих.Всичко наред,за лятото и навъртях 5-6 хил километра и никакви забележки ( даже останах изненадам имайки предвид че предишната ми беше пак ЦЛК но 208,пак 163 коня но 2000 кубика и ...без ГАЗ,...тоест този е с ГАЗ и с 200 кубика по малък двигател и бях скептично настроен и предубеден към това как ще изпреварва,"ряз" на колата,поведение на дълъг път и т.н но съм найстина доволен ( обичам линиите,салона и детайлите на марката - дори и да е малко мудна немие проблем)

НО ДНЕС, след сипване на ГАЗи след мокрене на колата започна да тресе брутално и на газ и на бензин.

Интересно че това стана в първия денв който използвам парното за да не се запотяват стъклата и за да го разуча че зима иде.

Много разтресе,изгуби мощност,всякаш дори автоматика загуби синхрон с това как аз натискам педала на газта и започна да реди скоростите по гаден начин.Стана ми гадно - повече за мерджана как се мъчи с тая газ отколкото за това че можеби .....аз ще имам ядове ( сервизи,разходи пък и знам ли ...да не бина двигателя да му стане нещо :unsure)

Изгасих,запалих пак проблема го нямаше и колата работеше отново добре - ДОКАТО ПАК НЕ ПУСНАХ ПАРНОТО и веднага,ама веднага се разтресе пак ?!?

1.Може ли някой да каже от опит какво може да е? Че ми стана гадно за колата и съм на тръни до понеделник докато не я прегледам?

2.Дали са само настройки на газовата или може да е станало недай боже нещо на двигателя?

3.Добър ГАЗ-аджия да препоръчате ?

Мерси предварително за отговорите и за времето ви и хубав уикенд ...моя явно без Бенц-а ми няма да е от най добрите уикенди  :unsure  :blush  ама айде да сме живи и здрави!

Светльо

• 0

#2 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 07 октомври 2017 - 23:11

http://topgas.bg/кон...as.bg/контакти/

Звънкай на бате Милчо щом мислиш, че проблема ти е в газта.
Сигурен съм, че ако случайно не намери проблема, то ще те насочи към най-точното място.

Утре по принцип е неделя, но ако толкова нямаш търпение... удари му един телефон, няма да прави фасони :)

0879 86 86 39

• 1
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#3 Svetly7

Svetly7

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 07 октомври 2017 - 23:43

Мерси за инфото hammer^BaTe !

Какво може да е ако нее ГАЗ-та :unsure ??...Тоест - надявам се да е нещо от настройките на газта ....

• 0

#4 mitkofitnes

mitkofitnes

Майстор

• Потребители на форума
  • 1134 Мнения:
  • Град:Благоевград
  • Автомобил:
    CLK230TURBO/LPG

Публикувано 08 октомври 2017 - 07:00

Виж всеки си има мнение относно газифициран автомобил и го уважавам наистина,ама като почнете да се превземате че не искате газта...хайде така ще ти го кажа,докарай ми автомобила си и ще ти демонтирам газовата напълно безплатно,и готово.Относно проблема ти ми се струва че имаш намалено отводняване и провери дали изтича водата преди да си пуснал парното,много често се запушва и се пълни предната част между купето и двигателния отсег като аквариум.Провери това най-напред.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#5 Svetly7

Svetly7

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 08 октомври 2017 - 11:48

Мерси Митко - утре сутринта съм при него пък ще кажа тук какво е било станало .

Мерси пак за инфото :flagmbcb

• 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни