Снимки и видео от Mercedes Day 2017Снимки, видео клипове, мнение по повод събитието!
Започната от M.Daniels, 01 окт 2017 - 08:25:59
36 мнения по тази тема
Публикувано 01 октомври 2017 - 08:25
Здравейте колеги. Пускам тема, в която да качвате снимки и клипове от събитието, да може тези, които не успяхме да се присъединим към вас (включително и аз) да видим какво е било, да ви се порадваме, даже да ви завидим . Също така може и да изкажете мнението си за събитието, без значение дали е позитивно или негативно. Аз лично смятам,че ще е позитивно!
Ако темата не е за тук, моля да я преместите!
Съжалявам, че не успях да дойда! Благодаря на всички, които се сетиха за мен и питаха защо ме няма и защо не присъствам. Просто така се развиха събитията,че не успях да се освободя и да бъда с вас... Специални благодарности на Иво(sport) и на баща ми( niki7111) за снимките, които ми изпратиха снощи да ви видя какви ги вършите . Страхотни сте всички. Пожелавам ви прекрасно и незабравимо изкарване и безаварийно пътуване след Mercedes Day-я! Ще има да разказвате, като се върнете!
This post has been promoted to an article
Ако темата не е за тук, моля да я преместите!
Съжалявам, че не успях да дойда! Благодаря на всички, които се сетиха за мен и питаха защо ме няма и защо не присъствам. Просто така се развиха събитията,че не успях да се освободя и да бъда с вас... Специални благодарности на Иво(sport) и на баща ми( niki7111) за снимките, които ми изпратиха снощи да ви видя какви ги вършите . Страхотни сте всички. Пожелавам ви прекрасно и незабравимо изкарване и безаварийно пътуване след Mercedes Day-я! Ще има да разказвате, като се върнете!
This post has been promoted to an article
Публикувано 01 октомври 2017 - 20:19
Надявам се скоро да има доста снимки от събитието днес. За съжаление голяма част от членовете на клуба бяхме пряко свързани с организацията и лично аз нямах никакво време да снимам. Скоро със сигурност ще имаме и официален клип на събитието и снимки заснети от професионалисти. Искам също така да изразя огромната си благодарност към всички членове на Мерцедес-Бенц Клуб България за оказаната подкрепа в осъществяването на такова мащабно събитие. А най-вече искам да благодаря на всички фенове на марката Мерцедес, които не ни оставиха днес сами и показаха, че и ние не отстъпваме по нищо на феновете на останалите марки автомобили в България.
Публикувано 01 октомври 2017 - 21:58
Аз също искам да благодаря на всички организатори членове без да споменавам поименно Доказахме за пореден път че сборна дружина планина повдига!Лично аз съм доволен от постигнатия резултат..поклон и чест пред всички замесени с проекта !
By Batev
Публикувано 01 октомври 2017 - 22:39
Искам да се извиняа на всички че духнах така внезапно, трябваше спешно да се върна в София.
Иначе беше супер, като изключим храната
Публикувано 01 октомври 2017 - 22:50
След 12 часа на пистата, над 900 души и много добро настроение, денят на Мерцедес завърши с много ръкопляскания и почетна обиколка на членовете по пистата. Дъжда не уплаши феновете и опашките от коли накараха времето да се стопли. От съседните села са се оплакали от шума в неделя от 2 до 4
И аз искам да благодаря на всички, които допринесоха за да се случи този прекрасен ден, но искам и лично да благодаря на хората, които не седнаха и за минута от 7 до 19ч, а именно: Анди и приятелката му, Хари и съпругата му, Тони, Асен и съпругата му, Веско и приятелката му, Вени и двете му приятелки, Марто и приятелката му, Зара и Боби, Илия, Сами, Еди и Gangsta Илиян. (дано не пропускам някого). БЛАГОДАРЯ ВИ ХОРА. МАШИНИ СТЕ! Аплодисменти и за страхотното каране на Тошко, Марто, Веско и Юли, които пуснаха зверовете от клетката. Хубава седмица желая на всички и дано снимките от фотографите да са готови до Неделя, за да ги гледаме заедно на Невски.
Official Mercedes-Benz Club of Bulgaria
www.mbclub.bg
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 02 октомври 2017 - 09:40
Малко снимки
Official Mercedes-Benz Club Bulgaria
www.mbclub.bg
Official Mercedes-Benz Club Bulgaria
www.mbclub.bg
Публикувано 02 октомври 2017 - 09:51
Поздрпавления за всички участници в организацията на това мащабно и запомнящо се събитие! Вие дадохте всичко от себе си, за да направите това събиране празник на феновете на Мерцедес. Като за първи път, организацията беше ТОП, а за следващата година, вече ще сте добили опит от сега и се надявам да се съберем двойно повече фенове. Обичам ви всички и се радвам да съм в това общество на готини хора!
Публикувано 02 октомври 2017 - 12:56
Поздравления за всички участвали в подготовката и организацията на събитието
Получи се добре според мен. Разбира се, че може и още, и това трябва да ни събира и мотивира.
Публикувано 02 октомври 2017 - 13:20
Аз също мисля ,че като за първи път нещата минаха доста добре. Няма да благодаря на никой поименно ,всеки помогна с колкото може и иска ,важното е че се представихме на ниво. Сега важната част е финансовия отчет ,за да имаме реална представа какво ни струва и какво ни дава едно такова мероприятие ,за да знаем следващия път ,къде да "натиснем" и дали изобщо можем да си позволим следващ път.
Надявам се кадрите да са страхотни за да ги окичим навсякъде , да видят всички ,че "и ний сме дали нещо на света"
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 02 октомври 2017 - 15:54
След 12 часа на пистата, над 900 души и много добро настроение, денят на Мерцедес завърши с много ръкопляскания и почетна обиколка на членовете по пистата. Дъжда не уплаши феновете и опашките от коли накараха времето да се стопли. От съседните села са се оплакали от шума в неделя от 2 до 4
И аз искам да благодаря на всички, които допринесоха за да се случи този прекрасен ден, но искам и лично да благодаря на хората, които не седнаха и за минута от 7 до 19ч, а именно: Анди и приятелката му, Хари и съпругата му, Тони, Асен и съпругата му, Веско и приятелката му, Вени и двете му приятелки, Марто и приятелката му, Зара и Боби, Илия, Сами, Еди и Gangsta Илиян. (дано не пропускам някого). БЛАГОДАРЯ ВИ ХОРА. МАШИНИ СТЕ! Аплодисменти и за страхотното каране на Тошко, Марто, Веско и Юли, които пуснаха зверовете от клетката. Хубава седмица желая на всички и дано снимките от фотографите да са готови до Неделя, за да ги гледаме заедно на Невски.
Official Mercedes-Benz Club of Bulgaria
www.mbclub.bg
Забравих да благодаря и на Петър, който цяла сутрин беше на входа и раздаваше флаери докато задраскваше продадените стикери, както и на Стани който макар и да дойде по-късно помогна доста! Извинявайте момчета. Ще почерпя
Хари, не знам дали Тони е член, но помогна много. Евала! и още малко снимки
Този пост е редактиран от hipopotyk: 02 октомври 2017 - 16:02
Публикувано 02 октомври 2017 - 16:54
Ето още малко снимки, които успях да събера от различни страници, както и едно видео тук: https://www.facebook...36704606369020/
Публикувано 02 октомври 2017 - 18:43
Тони е член на клуба frxbg му е ника във форума, иначе снимките ти са супер.
NO PAIN - NO GAIN!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни