Проблем с централно заключване
Started by aladin, 30 Sep 2017 - 16:32:39
7 replies to this topic
Posted 30 September 2017 - 16:32
Не ми работи централнато заключване. Работеше си, докато не се опитах да затворя багажника, но не видях, че има топче хартия в закопчалката на бравата и пуснах вратата. Тя не се затвори естествено. Отворих, видях, че има хартия, махнах я , затворих, но централното не бачка-мигат лампите,чувам,че помпата работи но вратите не се отключват или заключват. Багажника пък въобще не мога да го отворя - нито с рибката, нито с металния ключ.
Някаква идея, че е доста късно за ключар?
Някаква идея, че е доста късно за ключар?
Posted 01 October 2017 - 00:40
Моля някой мод да обедини мненията.
Багажника го оправих - зад патрона на бравата на багажника има една бяла пласмаса, която натиска едно палче на бравата , също от бяла пластмаса. При удара се беше изместила.
Но проблема с централното остава. Проверих всички предпазители. Вакуум помпата обаче не работи - подвел съм се. Не знам дали двата проблема имат връзка , но ще е някакво лудо съвпадение .
Систематизирано:
-централното не работи
-предпазителите са наред
-вакуум помпата не работи
-при включване на фаровете, без значение дали колата работи или не част от лампите на таблото едвам светят. По-точно тези зад дисплеите. За SRS, ABS, ръчната и тези около тях си светят силно. При работа с пуснати фарове или не напрежението е 13,8 а при неработещ двигател 12,2 без фарове и 11,8V с пуснати.
Някой да има идея къде да търся проблема?
Posted 01 October 2017 - 14:06
Вакум помпата се задейства, тя върши голямата работа.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users