Здравейте колеги,
сполетяха ме беди на куп. Купих джанти за зимните гуми, но болтовете ми не станаха и купих нови болтове. Скъсах един от тях на предна лява. Бях на шпилкар влезе на криво и нощо не стана. - дерт 1
Въпрос : Как да се справя с този проблем - 1/3 болт в резбата ? ; Колко опасно е от 1 до 10 карането с 4 болта ?
Бях при майстор, каза, че такива се заварявали и се развивали лесно. Преди да заварим изключих акумулатора. След като заварихме заварката се скъсаи "дерт 1" си остана. След като запалих колата светна лампа на ABS- минута по-късно угасна. - дерт 2
Въпрос: Защо светнаха тези чекове ? от нагряването на електрожена ??? Щом са загаснали това ОК ли е или....... ?
Като се прибрах у дома свалих стъклата и не можах да ги вдигна. След 5 пъти отключване, заключване, контакт се вдигнаха, но не както преди! Явно бутона има 2 позиции за нагоре и 2 за надолу. при втора позиция сваля напълно и качва напълно, но вече НЕ. - дерт 3
Въпрос : Как да "науча" бутоните да бачкат както преди ? Всеки път ли като разкача акумулатора ще имама аналогични проблеми ?
Моля Ви пишете ми на какво Ви е научил Вашият опит!