Отидох, видях я. Покарах - чудесна. Прегледаха я. Сега е моя!
Прикачени файлове
Този пост е редактиран от Mike: 31 август 2017 - 09:10
Публикувано 31 август 2017 - 09:03
Отидох, видях я. Покарах - чудесна. Прегледаха я. Сега е моя!
Този пост е редактиран от Mike: 31 август 2017 - 09:10
Публикувано 31 август 2017 - 09:06
Честито колега, това е обявата която беше с афтърмаркет навигация и на снимките собственика беше снимал и новите дискове нали така? Изглеждаше много приятно на снимки!
Публикувано 31 август 2017 - 09:11
Честито колега, това е обявата която беше с афтърмаркет навигация и на снимките собственика беше снимал и новите дискове нали така? Изглеждаше много приятно на снимки!
Тази е
Публикувано 31 август 2017 - 09:45
Публикувано 31 август 2017 - 10:01
Колега, пусни малко инфо каква е навигацията и какви функционалности има, ще е полезно за останалите, особено като знам заводски команд 2.0 какви функционалности има.
Този пост е редактиран от gelevp: 31 август 2017 - 10:07
Публикувано 31 август 2017 - 10:24
Публикувано 31 август 2017 - 10:25
Дайте малко повече подробности за Дракон - аз съм за.
Колега, пусни малко инфо каква е навигацията и какви функционалности има, ще е полезно за останалите, особено като знам заводски команд 2.0 какви функционалности има.
Относно медията: има навигация(iGO на български), радио, DVD, USB, sdcard, телефон, телевизия(около 15 български канала). С Тъч сркийн е. Колата я имам от ден - сигурно още неща ще намеря.
Някой знае ли как да си сверя часовника на таблото? Може много смешно да звучи, но освен 12H/24H друго не намирам за настройване.
Този пост е редактиран от Mike: 31 август 2017 - 10:30
Публикувано 31 август 2017 - 10:32
За Дракон има пресни-пресни теми.Доста обширни.Прочети.На кратко-1.10.2017Дайте малко повече подробности за Дракон - аз съм за.
Относно медията: има навигация(iGO на български), радио, DVD, USB, sdcard, телефон, телевизия(около 15 български канала). С Тъч сркийн е. Колата я имам от ден - сигурно още неща ще намеря.
Някой знае ли как да си сверя часовника на таблото? Може много смешно да звучи, но освен 12H/24H друго не намирам за настройване.
Публикувано 31 август 2017 - 16:23
Честито колега ! Още един в отбора на W208,много безаварийни само бензин да наливаш.
Браво за избора на мотора лично на мен много ми харесва равномерната му работа 3-ти месец вече не спира да ми пълни душичката
Публикувано 31 август 2017 - 16:46
Много е хубава. БРАВО !
Само красиви моменти да имаш с нея.
Публикувано 31 август 2017 - 18:44
Този пост е редактиран от Mike: 31 август 2017 - 18:45
Публикувано 31 август 2017 - 20:13
Предполагам колата преди това е била със заводска навигация. Тогава от таблото тази опция за настройването я няма на таблото защото настройката става автоматично през навигацията. Сега като я няма навигацията трябва някой да ти прекодира колата и да каже на колата че вече няма навигация. Тогава менюто за настройване ще се появи.
Публикувано 01 септември 2017 - 07:17
Предполагам колата преди това е била със заводска навигация. Тогава от таблото тази опция за настройването я няма на таблото защото настройката става автоматично през навигацията. Сега като я няма навигацията трябва някой да ти прекодира колата и да каже на колата че вече няма навигация. Тогава менюто за настройване ще се появи.
Публикувано 01 септември 2017 - 07:46
Колега, малко съм зле с времето но ако не си намериш къде да го направят мога да ударя едно рамо нещо след работно време че и в офиса е малко лудница. И колегата Велев има Стар и напредва, предполагам че ако го питаш и той няма да ти откаже
Публикувано 01 септември 2017 - 12:03
Колега, малко съм зле с времето но ако не си намериш къде да го направят мога да ударя едно рамо нещо след работно време че и в офиса е малко лудница. И колегата Велев има Стар и напредва, предполагам че ако го питаш и той няма да ти откаже
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни