Абсолютно... от както ми написаха акт при скорост 80км/ч на празен, двулентов, м/уградски път във врачанско, махнах всякакви радари. Безполезно е.
Имало знак, ама беше покрит със сняг ли, някой го беше свалил ли...
Posted 07 April 2018 - 09:42
Абсолютно... от както ми написаха акт при скорост 80км/ч на празен, двулентов, м/уградски път във врачанско, махнах всякакви радари. Безполезно е.
Имало знак, ама беше покрит със сняг ли, някой го беше свалил ли...
Posted 07 April 2018 - 09:57
Иво,
Всеки има право на мнение, затова сме форум-да го изкажем, а това че цитираш други форуми, не виждам каква стойност носи, еле па точно офроуд форума, където всички са Дипломирани Инжинери, Разбирачи и светая светих.
Човека не му харесало устройството и сега всички трябва да се съгласим с него ли? щото е от офроуд форума?!
Защо трябва да е вечно противопоставяне, а не може да се съгласим, че и други имат право на мнение, знание и предпочитание. Мишо не харесва джанг-джунга, ти не харесваш Стелт...и това е-няма драма.
Пак ти започваш шумотевицата, после пак ти ще излезеш обидения...
Да всеки има право на мнение. Офроуд форума е най-най в Бг ( предполагам че го знаеш ). Никъде не съм написал че НЕ харесвам стелт. Дал съм за пример ДЖУНСУН защото те са една от водещите фирми в бранша ( CHINA).
Стелт както и всичко друго което се внася(на части или цялостно) в Бг е с поне 300 процента печалба. Ама се взимат най кьопавите ( най евтините)части от Китаййй ( ти да видиш как рупат Ориз ).
Кой се започна шумотевицата? Я се върни в постовете и виж добре.
Edited by IIVVOO, 07 April 2018 - 10:01 .
Posted 07 April 2018 - 10:00
И накрая всички ще дойдете на моето, че когато и да ви ревне детектора за лазер, вече ще е късно.
Почти винаги е така. "Късно е либе за китка"
имал съм в годините 11 различни радар детектора ( стелт също) и съм стигнал до твоя извод.
Edited by IIVVOO, 07 April 2018 - 10:04 .
Posted 07 April 2018 - 10:13
Сглобява се тук Стелта. Има естествено части докарани от Китай и от Сингапур даже. Много неща се сглобяват в Китай. Тук говорим за радари и споменаваме Мерцедес, БМВ, Ауди на радарите. Просто джунсунга е боклук на боклуците от към радар детекторна работа. Затова и поста ми беше шеговит. Нищо против китайците и алибаба
Official Mercedes-Benz Club of Bulgaria
www.mbclub.bg
ти кога си виждал или пипал такава модерна техника.
Стой си в миналото с радар с който искаш .
Само недей да обиждаш
Да всеки има право на мнение. Офроуд форума е най-най в Бг ( предполагам че го знаеш ). Никъде не съм написал че НЕ харесвам стелт. Дал съм за пример ДЖУНСУН защото те са една от водещите фирми в бранша ( CHINA).
Стелт както и всичко друго което се внася(на части или цялостно) в Бг е с поне 300 процента печалба. Ама се взимат най кьопавите ( най евтините)части от Китаййй ( ти да видиш как рупат Ориз ).
Кой се започна шумотевицата? Я се върни в постовете и виж добре.
То се вижда кой я започна, а и вече си губя мисълта, защото поста който аз визирах, казваше в края (твой цитат): "Та вяра да нямате на разни които първо плюят китайските радар детектори , а после хвалят бг радар детектори с китайски части.", което си е дирктно насочено срещу мнението на Мишо, а сега казваш " да, ама аз не съм казал, че не харесвам Стелт-а"
Отделно на това, навика да си редактираш мненията постоянно е доста объркващ ( )
Сега се надявам, че се изразих по-ясно, а пък ти си прави изводите за себе си, на кой му е тънко обиждалото
Просто не се вързвай толкова, никой няма за цел да се заяжда конкретно с теб
Posted 07 April 2018 - 10:19
Единствената машина която я признах ( 2010г) беше на мой познат.Пътувахме с неговата кола Dodge Stelth Rtt до Донецк и в Румъния при ограничение 80 минахме с около 115-120км/ч и не ни спряха, а се бяха прицелили много добре в нас "органите".
Обаче тази машина в колата е забранена както и в Бг така и в цяла Европа. Предполагам, че и по другите континенти. Тя се състои от 6 елемента ( части ) и въздейства на устройството насочено към теб. Умишлено не пиша марката. Да спомена че струваше 950 Долара 2010 година.
Posted 07 April 2018 - 10:39
Сами е пуснал по-горе статия с 5 много интересни машинки, като отзивите за едната са доста интересни.
Явно не са забранени в Щатите, което е учудващо за мен.
Лещите им обаче явно трябва да са видими, което е трудно постижимо при доста модели. Най-малкото ги блъска всичкото пясък по пътищата.
Абе... $700 не ми се дават за такова
Posted 07 April 2018 - 12:16
Posted 07 April 2018 - 12:17
Edited by hipopotyk, 07 April 2018 - 12:20 .
Posted 07 April 2018 - 18:41
То за стационарните камери не ти трябва радар детектор. Всеки GPS след 2008 година има опцията да вкараш стационарните камери. Най-малкото като POI може да се вкарат. Едно време когато снимаха с TR4 на X-band имаше полза от радар детектор. Аз с Whistlera ги засичах почти на километър. Ама сега съм се насочил към Laser Jammer Мисля че в AMG броните ще паснат идеално.
Posted 07 April 2018 - 20:46
То за стационарните камери не ти трябва радар детектор. Всеки GPS след 2008 година има опцията да вкараш стационарните камери. Най-малкото като POI може да се вкарат. Едно време когато снимаха с TR4 на X-band имаше полза от радар детектор. Аз с Whistlera ги засичах почти на километър. Ама сега съм се насочил към Laser Jammer
Мисля че в AMG броните ще паснат идеално.
Сами,
Поради явно незнание, ще те предпазя от бъдещо нарушение на Закона, а и може и други колеги да са се заблудили, защото въпросните джамъри в САЩ не са забранени (поне не във всички щати), но у нас е друго
Закон за движение по пътищата (ЗДвП),чл. 181, т.2 :
Наказва се с глоба до 50 лв. „водач, който използва устройство, смущаващо действието на уредите, използвани за измерване скоростта на движение на моторните превозни средства;
Posted 11 April 2018 - 21:16
Между другото по-добре 50лв.,отколкото 200 и нагоре пази боже глоба.Да не говорим за точки и отнемане на свидетелство!Ужас!Сами,
Поради явно незнание, ще те предпазя от бъдещо нарушение на Закона, а и може и други колеги да са се заблудили, защото въпросните джамъри в САЩ не са забранени (поне не във всички щати), но у нас е друго
Закон за движение по пътищата (ЗДвП),чл. 181, т.2 :
Наказва се с глоба до 50 лв. „водач, който използва устройство, смущаващо действието на уредите, използвани за измерване скоростта на движение на моторните превозни средства;
Posted 11 April 2018 - 22:13
Между другото по-добре 50лв.,отколкото 200 и нагоре пази боже глоба.Да не говорим за точки и отнемане на свидетелство!Ужас!
Според мен много трудно органите ще установят дали имаш такова устройство.
Като знам как 30+мин.се чесаха по врата да ми пуснат електронен фиш и объркаха всичко...
Ама 700$ са бая пари.
Имаше някакви лепенки дето се лепят върху цифрите,ама не знам колко са ефикасни,а пък и ми се стува че не са толкова невидими.В смисъл че си личи върху кои цифри е лепено.
Тоше,
всеки може да си нарушава закона, когато и както прецени, за което ще си носи отговорност, но във форума това няма как да се обсъжда, защото е в разрез с Правилата
За това говорех аз, иначе логиката ти е добра, просто предпочитам да не я обсъждаме, надявайки се, да ме разбереш правилно.
0 members, 2 guests, 0 anonymous users