Има ли смисъл да вземам с GPS тогава ? След като така или иначе ги засича.
Новите камерите използват лазер, така че ако радар-детектора има лазерна детекция - със сигурност ще ги хваща.
В голяма грешка си и за двете
Публикувано 05 април 2018 - 10:13
Има ли смисъл да вземам с GPS тогава ? След като така или иначе ги засича.
Новите камерите използват лазер, така че ако радар-детектора има лазерна детекция - със сигурност ще ги хваща.
Публикувано 05 април 2018 - 10:20
Ето нещо интересно по темата... https://iskamgps.com...cle.php?id=6373
Публикувано 05 април 2018 - 10:21
Кои двете? Обоснови се моля те.
Публикувано 05 април 2018 - 10:40
Уистлъра и Кобрата са ок за Северна Америка. Тук за Европа има много по-добри системи. Една от тях е българската.Кои двете? Обоснови се моля те.
Публикувано 05 април 2018 - 10:42
Ето нещо интересно по темата... https://iskamgps.com...cle.php?id=6373
хем е интересно, хем не е много законно, според мен, защото има възможност да заглушава сигнала, а това си е нарушение на закона...
Това, че го продават свободно, засега, не значи че утре няма да бъде обявено за незаконно устройство, а и да не говорим за цената...
Публикувано 05 април 2018 - 10:44
Кои двете? Обоснови се моля те.
GPS-a ти трябва за стационарните камери, защото с радара не можеш да ги засечеш ефективно навреме. Освен това повечето работят на К банд, а ако оставиш тази честота включена ще ти гръмне главата от пиукане за какво ли не. На стелт ГПС базата данни се обновява редовно и коректно.
За лазерите не е достатъчно радара да лови лазаер, защото е разположен много високо, а лазерната камера се прицелва в номера ти. От стелт разработват пластини, които се поставят на номера и комуникират с радарното устройство, като според мен ще смущават сигнала на лазера, но не съм сигурен за това.
Публикувано 05 април 2018 - 10:46
Проблема със стелт-а ми е, че изглежда ужасно дървено и не мога да си го представя никъде в хубавия ми Мерцедес
Новата версия, предполагам ще използва същата кутия.
Публикувано 05 април 2018 - 10:49
хем е интересно, хем не е много законно, според мен, защото има възможност да заглушава сигнала, а това си е нарушение на закона...
Това, че го продават свободно, засега, не значи че утре няма да бъде обявено за незаконно устройство, а и да не говорим за цената...
Предполагам, че ще има проблеми да... А за цената, както Мишо каза по-горе, за подобна сума (1600 и нещо беше) се поставят скрито в номера (преден и заден) едни като заглушители, които покриват колата с нещо като ИЧ щит.
Публикувано 05 април 2018 - 11:03
Ако това е критерия, то фактите са излишни. Макар, че не виждам на пазара "красив" радар детектор. Идеята на играчката е да ти помага, не да ти стои като украшение в колата. Ако търсиш второто, има едни китайски радари във формата на SLR и със емблема на Мерцедес. Хващат обаче 10 метра след радара, но пък са красивиПроблема със стелт-а ми е, че изглежда ужасно дървено и не мога да си го представя никъде в хубавия ми Мерцедес
Публикувано 05 април 2018 - 11:17
Предполагам, че ще има проблеми да... А за цената, както Мишо каза по-горе, за подобна сума (1600 и нещо беше) се поставят скрито в номера (преден и заден) едни като заглушители, които покриват колата с нещо като ИЧ щит.
Нещо линк , че ми стана интересно ?
Публикувано 05 април 2018 - 12:12
Офф, някъде го бях запазил, но дали не беше на домашния лаптоп... Трябва да го разтърся, но наскоро попаднах някъде на това нещо, даже мисля видео имаше... Довечера ще потърся по обстойно.
Публикувано 05 април 2018 - 12:13
Проблема със стелт-а ми е, че изглежда ужасно дървено и не мога да си го представя никъде в хубавия ми Мерцедес
Еми дюд, тука не мога да ти помогна
Публикувано 05 април 2018 - 12:21
https://www.aliexpre...7460.0.0.gwzziL
Това върши много повече неща.
Този пост е редактиран от IIVVOO: 05 април 2018 - 12:23
Публикувано 05 април 2018 - 12:28
Този китайски джънк (меко казано), го дават да работи само в Русия, Украйна и ЧункДжонк. Мисля, че има и факс и ксерокс на него.https://www.aliexpre...7460.0.0.gwzziL
Това върши много повече неща.
Публикувано 05 април 2018 - 12:30
Преди да кажете "АМА това е Китайски"
Отворете примерно един Стелт и вижте какво пише вътре.Ако са махнати лепенките по номерата на чиповете ще разберете производството къде е.
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни