Избор на радар детектор
Започната от vonko1988, 12 авг 2017 - 15:06:12
118 мнения по тази тема
Публикувано 14 август 2017 - 11:30
Принципно сякаш файда няма изобщо..И актуализация да има,засадите явно никой не ги актуализира,а стационарните камери всеки може да ги провери къде са.
Аз си купих актуализация и спрямо предната от преди три години разлика няма...
За мобилните те известява в последния момент,а не предварително.
Цяло лято минавам покрай мобилна спряна на едно и също място и преди и след актуализацията не я известява.
Аз си купих актуализация и спрямо предната от преди три години разлика няма...
За мобилните те известява в последния момент,а не предварително.
Цяло лято минавам покрай мобилна спряна на едно и също място и преди и след актуализацията не я известява.
Публикувано 14 август 2017 - 13:10
Засадите би трябвало да се улавят ако детектора е добър. Актуализацията е нужна за стационарните, защото са насочени надолу или те ловят в гръб и излъчването им не може да се хване на време.
Засадите разбира се няма как да отидат в ГПС-а, те се прекалено временни.
Публикувано 14 август 2017 - 13:56
Темата не е за това дали е редно да се спазват ограниченията, това е личен избор. Задал съм конкретен въпрос.
Колебая се дали да взема кобрата на sport или доста по-скъпия но с GPS:
https://www.emag.bg/...g/pd/DW7067BBM/
И той хубаво има GPS, ама ако не се актуализира кел ти файда
Колега аз съм със същия радар детектор. От сайта и не можеш да си свалиш актуализации. Поседната, която имах е от края на 2015г. Въпреки това намерих начин, за актуализация, като в момента съм с такава от 07.2017г. Това е доста добър радар детектор и от 2 години го ползвам, като до сега не съм бил хващан. Освен това се опитвам да спазвам ограниченията, но това е невъзможно в някои участъци поради несъответствието на ограничението с пътя. Ако си вземеш този модел ще ти кажа как да го ъпдейтваш.
Този пост е редактиран от robber: 14 август 2017 - 13:57
Публикувано 14 август 2017 - 14:43
От опит ти казвам,че за да хваща честотите му пускаш всички бандове или почти всички.В официалния сервиз ми го правиха.Засадите би трябвало да се улавят ако детектора е добър. Актуализацията е нужна за стационарните, защото са насочени надолу или те ловят в гръб и излъчването им не може да се хване на време.
Засадите разбира се няма как да отидат в ГПС-а, те се прекалено временни.
Главата ти става мека от всички сигнали.Това чудо буквално не спира да пищи.В един момент те хваща апатията и много често му тегля една майна и го изключвам.Това в градски условия.Така че той си ги улавя,ама ти дали ще ги чуеш между всички звуци...
Бензиностанции,охран.камери,разни устройства по автобуси и камиони,коли с такива радари.Музика не мога да слушам като хората,не мога и да си чуя думата...Абе трън си е.Мое мнение.
#20 Гост_zBnerOV6MJГост_
Публикувано 15 август 2017 - 08:44
@daimler1
Някога пробвал ли си приложението за телефон - Waze?
Публикувано 15 август 2017 - 09:38
Това приложение креи на всяка трафик камера и не намирам начин да го настроя да крещи на скоростните само.
#22 Гост_zBnerOV6MJГост_
Публикувано 15 август 2017 - 09:56
Долу вдясно имаш едно спийкърче, от там му дай "Alerts only" и си готов.
Публикувано 15 август 2017 - 12:05
Да,основно него ползвам@daimler1
Някога пробвал ли си приложението за телефон - Waze?
Публикувано 17 август 2017 - 21:40
Stealth 300 е най-добрият детектор за България. От съчетание засади, камери и радари. Правят го българи и е за българи Актуализира се редовно. Вече наколко пъти се отваря темата.
Official Mercedes-Benz Club Bulgaria
www.mbclub.bg
www.mbclub.bg
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 17 август 2017 - 22:19
Вонко ти искаш нещо от тези :
лазер интерцептор
или
k40.цом
( все са jammer )
Пък и няма как да разберат ,че си с такова животно.
Обаче в Бг тези животни не стават за домашни любимци на ВСЕКИ.
Публикувано 18 август 2017 - 00:25
http://stealth-radar...duct.php?pid=10Stealth 300 е най-добрият детектор за България. От съчетание засади, камери и радари. Правят го българи и е за българи Актуализира се редовно. Вече наколко пъти се отваря темата.
www.mbclub.bg
Това ли е? Исках основно да говоря с теб дали такъв или си струва да се инвестира в такъв, който е за външно вграждане. Но понеже знам, че ползваш радарна техника и караш юнашки поръчвам го утре и да се свършва с въпроса. Вече ако има нужда от доснастройване ще го мисля....
Този пост е редактиран от vonko1988: 18 август 2017 - 00:34
Публикувано 18 август 2017 - 00:32
Вонко ти искаш нещо от тези :
лазер интерцептор
или
k40.цом
( все са jammer )
Пък и няма как да разберат ,че си с такова животно.
Обаче в Бг тези животни не стават за домашни любимци на ВСЕКИ.
Не искам да използвам забранената техника, а най-ефективната от това, което е разрешено. Тоест без заглушаване а само предупреждение.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 18 август 2017 - 06:38
Този е да. За скрито вграждане си струва да даваш екстра, ако ще пътуваш много до Гърция и Турция, където са забранени. Аз в Гърция си карам с този. С нито един няма 100%, но базата данни за БГ им е най-добра. Пичовете са ги настроили да не пищят за щяло и нещяло. Иначе имат абсолютно всички честоти. Към края на месеца, може да отидем заедно до тях ако не си взел.http://stealth-radar...duct.php?pid=10
Това ли е? Исках основно да говоря с теб дали такъв или си струва да се инвестира в такъв, който е за външно вграждане. Но понеже знам, че ползваш радарна техника и караш юнашки поръчвам го утре и да се свършва с въпроса. Вече ако има нужда от доснастройване ще го мисля....
www.mbclub.bg
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 18 август 2017 - 08:25
Този е да. За скрито вграждане си струва да даваш екстра, ако ще пътуваш много до Гърция и Турция, където са забранени. Аз в Гърция си карам с този. С нито един няма 100%, но базата данни за БГ им е най-добра. Пичовете са ги настроили да не пищят за щяло и нещяло. Иначе имат абсолютно всички честоти. Към края на месеца, може да отидем заедно до тях ако не си взел.
www.mbclub.bg
Потвърждавам, доста е добър RG300, пътувал съм с такъв детектор на приятел, много е приятен и не пищи за щяло и нещяло!!! Единственото малко тъпо е че типично по нашенски леко увеличават цените с времето, понеже хората го понаучиха този продукт и знаят че върши работа.
Публикувано 18 август 2017 - 09:09
Този е да. За скрито вграждане си струва да даваш екстра, ако ще пътуваш много до Гърция и Турция, където са забранени. Аз в Гърция си карам с този. С нито един няма 100%, но базата данни за БГ им е най-добра. Пичовете са ги настроили да не пищят за щяло и нещяло. Иначе имат абсолютно всички честоти. Към края на месеца, може да отидем заедно до тях ако не си взел.
www.mbclub.bg
Един познат ми се оплака от на стелт по-стария модел.
Но така или иначе мненията за всички модели и марки са много противоречиви.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни