Закъсах в Румъния
Started by vbogoev, 25 Jul 2017 - 12:01:16
81 replies to this topic
Posted 25 July 2017 - 12:01
Здравейте,
Колата се счупи близо до Сибиу, закараха я от каското в Мерцедес сервиза в Сибиу и от там ми казаха че най-вероятно се е счупил кардана. До няколко часа ще се разбере със сигурност, но ми обявиха цена от 1700евро за ремонт, което няма как да се случи в момента. Та някой има ли идея как най-евтино да се прибера с колата? Репатрак до Русе и после пак до София? Репатрак с ферибот може ли да пътува да не обикалям до Русе? Всякакви съвети са добре дошли.
Поздрави!
Колата се счупи близо до Сибиу, закараха я от каското в Мерцедес сервиза в Сибиу и от там ми казаха че най-вероятно се е счупил кардана. До няколко часа ще се разбере със сигурност, но ми обявиха цена от 1700евро за ремонт, което няма как да се случи в момента. Та някой има ли идея как най-евтино да се прибера с колата? Репатрак до Русе и после пак до София? Репатрак с ферибот може ли да пътува да не обикалям до Русе? Всякакви съвети са добре дошли.
Поздрави!
Posted 25 July 2017 - 12:46
Господ да ти е на помощ, друг няма да вземе отношение .
Обявявай я за продажба на място и каквото такова.
Имаше идея за чисто нова кола, на 0 км, с 3-5-8 години гаранция, Асистънс + и ... .
Сега е момента да я осъществиш.
Edited by vencislav, 25 July 2017 - 12:47 .
Posted 25 July 2017 - 12:56
Най-евтино е репатрак от тук да дойде да ти вземе колата директно там. От къде ще минете е въпрос на доуговаряне. Все някой твой приятел има познат човек с репатрак за да ти направи цена.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Edited by Bokouser, 25 July 2017 - 12:56 .
Posted 25 July 2017 - 13:23
. Ще видя дали има някой празен тир от познатите от сибиу да ти я качи.
Posted 25 July 2017 - 13:28
Голям талон или копие имаш ли.дай ми телефон.Сега ще пусна в борсата . имаш ли бюджет
Posted 25 July 2017 - 13:35
Че какво да му се счупи на един кардан, може да е скъсала каре... това се сменя
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Officeservices.bg
Officeservices.bg
Posted 25 July 2017 - 13:45
Господ да ти е на помощ, друг няма да вземе отношение .
Обявявай я за продажба на място и каквото такова.
Имаше идея за чисто нова кола, на 0 км, с 3-5-8 години гаранция, Асистънс + и ... .
Сега е момента да я осъществиш.
По принцип съм доволен от колата и до сега не е имала сериозни проблеми, ама това изскочи...
Най-евтино е репатрак от тук да дойде да ти вземе колата директно там. От къде ще минете е въпрос на доуговаряне. Все някой твой приятел има познат човек с репатрак за да ти направи цена.
От познат ми обяви 1лв на км, не знам дали е добре това.
Ами казаха на пръв поглед "propeller shaft and mount.прикачвам снимка с офертата.Че какво да му се счупи на един кардан, може да е скъсала каре... това се сменя
Officeservices.bg
Attached Files
Edited by vbogoev, 25 July 2017 - 13:46 .
Posted 25 July 2017 - 14:12
Ами колега, има доста обяви на части, в Румъния има Еконт...
Officeservices.bg
Officeservices.bg
Posted 25 July 2017 - 14:28
Да, отказах се да я карам с репатрак. Ще я правя тука, благодаря за отделеното време. Доколкото разбрах този кардан бил проблемен на тия коли.
Posted 25 July 2017 - 15:50
Ми.... предния или задния аз скоро го свалях задния и ми се стори доста читав...
Officeservices.bg
Officeservices.bg
Posted 25 July 2017 - 15:56
Ми.... предния или задния аз скоро го свалях задния и ми се стори доста читав...
Officeservices.bg
Предния, и тук и в Ивайжет казаха, че много се чупят предните.
Posted 25 July 2017 - 16:09
Предния има две малки каренца, кое се чупи , катето или по заварките пръта... И при свален преден кардан не може ли да се движи колата на задно ?Предния, и тук и в Ивайжет казаха, че много се чупят предните.
Officeservices.bg
Posted 25 July 2017 - 16:23
И аз това си помислих
Posted 25 July 2017 - 17:06
С три отворени диференциала няма как да тръгне само на задно.
Posted 25 July 2017 - 18:22
Почти веднага след писането ми тук се чухме се с Богоев.
Намерена му е и пътна помощ на много добра цена.
Той реши да я прави там колата, защото щяло да му излезе почти същата цена и в БГ за части и труд.
Надявам се да напише какво е сменено(счупено) и какво е положението.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users