gelevp сложи ми на моята 212ка камера и стана муцка.
Не помня да е имало нужда от Стар-кодировка. Май само от менютата на НТГ-то се настрои, но си падна налучкване. Понеже подкарването на картина е трудно, а камерата не можеш да си я държиш в купето постоянно свързана, аз направих следното - вързах чинч-кабела към НТГ, а от другия край свързах един фороапарат, който да подава сигнал. И сменях настройки, докато не ми се появи картина. След това едва прибягнахме към свързване на камерата.
Има много неприятни детайли за планиране - куплунг за НТГ-то се взима отделно (+ 30ина лева); вероятно ще ти трябва още един чинч кабел, понеже и твоята е дълга кола; докато gelevp фиксира камерата така, че да не влиза вода си беше играчка.
Съветвам те да си вземеш камера без линии и без диоди, ако ще скачаш на китайска за 50ина лева. Така и така линиите са фиксирани - в един момент само ще те дразнят.
След 4 месеца с камера не бих казал, че е екстра без която не мога. Имай предвид, че на моменти тя разсейва, понеже все пак трябва да поглеждаш в централното, в страничните огледала и в парктроника.