Здравейте колеги,
взех въпросната кола преди 1 седмица, и както написах в другата си тема е в перфектно състояние. В Петък я обслужих напълно.
В събота реших да отида да я измия външно на автомивка с пароструйка (заваля дъжд).
Като потеглих от автомивката и ми излезна на таблото грешката, показана на снимката.
Компресора и като цяло окачването беше прегледано преди и след покупката от различни майстори, на които имам пълно доверие и нямаше ядове - колата и до днес си седи нормално - вдига се, втвърдява се при спорт 1 и спорт 2 - няма ядове.
След като загася двигателя и запаля отново - грешката сама се чисти. Не се появява постоянно - за събота и неделя ми излезна 2-3 пъти и след "рестарт" на мотора се чисти сама.
Та мисълта ми е дали не се е намокрил някой датчик/букса и тн от автомивката/дъжда?
В събота минах при един приятел, който помолих да ми пусне диагностика на цялата кола и да изчисти някакви грешки, които бяха записани защото е бил паднал акумулатора от седене при продавача, и моя човек не видя проблем с airmatic-a.