Здравейте,
От тази седмица съм горд собственик на Е500 (Е550) W211 2007г. (фейс) 4 матик.
Колата е със оригиналните си 17ки джанти и са обути с чисто нови зимни гуми континентал, които е грехота да съсипвам в тия жеги.
Искам да Ви попитам, тъй като е 4х4 версия - какъв размер гуми/джанти е най-подходящ за тази кола. Искам да си взема 19ки и по-конкретно тези петолъчките на AMG, но в родината ни доста трудно се намират такива - тези, които са втора ръка са със заварки, кривини и т.н., което за мен не е оферта. Идеята е живот и здраве (и пари) да я направя с E63 визия.
И друго - онзи ден като подкарах колата след регистрацията в КАТ, в жегите ми изписа грешка за налягане в гумите в червено. Проверих ги - всичките си бяха на 2.3 както пише на капака на резервоара и колата си вози прилично. Отдавам го на това, че може или някой от датчиците да се е прецакал от времето/жегите или че поради топлината навън въздуха в гумите се е загрял също доста и от там да дава ядове.
И от къде мога да си взема кабел AUX-USB, тъй като искам да си пускам музика от флашка и да не се занимавам с дискове, а и дали ще мога да виждам на навигацията песните и да си ги сменям от волана или ще си седи само на AUX?
Благодаря предварително!