Здравейте колеги,
за пръв път пиша във форума, така че се надявам да не съм объркал раздела. По принцип съм БМВ-джия, но вече от година и малко търкаляме в семейството едно W212 2011г Е350 и много ме дразни, че за разлика от БМВ, където с един кабел за 40 лв можеш да прочетеш цялата кола, при Бенц техниката е значително по-скъпа. Затова и до скоро ходех по сервизи (попринцип много от нещата по колите ми си оправям сам доколкото мога и ходенето по сервизи също бе нещо ново), но ме дразни как някакви пишман диагностичета ми се правят на интересни и реално не правят диагностика, а просто трият грешки. Та след цялата тая плеяда , чудя се сега Star C3 или C4 да взема. Разликата в цената не е малко, като цяло и самата диагностика не е от евтините, но искам да следя ДПФ и други показатели, а доколкото разбрах за МБ реална алтернатива на СТАР няма.
Та питането ми е - заслужава ли си да взема C4? Реално моята кола ще я прочета и с C3, имам и Com-port на лаптопа, но все пак C4 доста по-добро ли е? Мога ли да правя нещо повече с него отколкото с C3? От БГ ли да купя диагностиката или от разните eBay, Amazon, Aliexpress?
Благодаря на отзовалите се!